Neke znakove ZODIJAKA u AVGUSTU očekuju VELIKI IZAZOVI

Neke znakove ZODIJAKA u AVGUSTU očekuju VELIKI IZAZOVI

20 Jula, 2018 Off By nika

Dok Ovnovi, bez obzira na snagu koju osećaju, moraju da se orijentišu na timski rad, Bikovi moraju da sednu i da raščlane probleme kako bi došli do pravih zaključaka. Šta vas očekuje u narednom letnjem mesecu, saznajte.

 

OVAN

Puni ste energije, kiptite od snage. Sve ukazuje na jedan vrlo dinamičan i sadržajan mesec koji je pored vama, dragi moji Ovnovi. Gledajte da više budete, ipak, orijentisani na timski rad. Ne radite ništa na svoju ruku. Budite strpljivi, poletni, jednostavni, krotki, ali i žestoki, naravno koliko god je to potrebno, u pravo vreme i na pravom mestu. Oslonite se mnogo više na sebe i svoju intuiciju. Cenite one koji su oko vas, jer bi vrlo lako, pogotovo kad se radi o emocijama, naprasno mogli ostati bez tih ljudi i to samo zahvaljujući vašoj nepromišljenosti. Početkom meseca ćete imati glavobolje koje su prolazne i ne bi trebalo da budu značajan faktor u sniženju kvaliteta života kojim ćete živeti i u svgustu.

 

BIK

Ne vraćajte se unazad, verujte više svojoj intuiciji, ali i razumu. Jer, vi tek kad sednete sami sa sobom i kad situaciju maksimalno raščlanite, tek tada dolazite do potrebnih i pravilnih zaključaka koji vas neminovno vode ka potrebnim rešenjima. Tokom prve polovine meseca imaćete uspone, a kako vreme ide dalje morate da napravite jako dobar plan za bliski budući period jer će biti osetno smanjenje poslovnih aktivnosti. Vama je potrebno da budete sa osobom koja je otvorenija nego vi i to će sigurno da poboljša vaš ljubavni život. Imate često pozive od bivše simpatije, ali neće moći da bude kao što je bilo, toga ste svesni i zato imate rezervu. Zdravlje je dobro sa izuzetkom stomaka i organa za varenje!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4