Neka se spreme za nove romanse: Ženama iz ovih 5 horoskopskih znakova ovo će biti leto ljubavi

Neka se spreme za nove romanse: Ženama iz ovih 5 horoskopskih znakova ovo će biti leto ljubavi

28 Jula, 2018 Off By nika

Kome su to zvezde posebno naklonjene ovog leta?

Zvezdano nebo ovog leta ima mnogo romantičnih prognoza jer je Venera cele sezone u Lavu. Blaženom i srećnom Lavu romantika nije strani pojam. U zavisnosti od toga kako  tvoj znak odnosi na Veneru u znaku Lava možemo puno reći kad je ovo leto u pitanju.

 

Za neke znakove Venera u Lavu otkriće mesta gde veza puca. Zbog nedostatka komunikacije neke veze bi mogle završiti raskidom. Za ostale znakove Venera u Lavu bi mogla izazvati osećanja novog i svežeg.

 

Znakovi koji su potisnuli romantiku poslednjih godina, ovog leta će iznenaditi sami sebe svojom ponovnom otvorenošću za ljubavi i romanse.

OVAN

Od juna pa sve do oktobra, Venera će se kretati kroz Ovnovu kuću istinske ljubavi. Ovog leta će biti flerta s muškarcima dobrog izgleda i statusa, pa čak i onim slavnim.

 

Zbog tog glamura, Ovan se može iznenaditi i razočarati jer neki naizgled uspešni ljudi mogu nositi svoja postignuća kao masku za svoje emocionalne nedostatke. Kasnije ovog leta, Ovan će tražiti ljubav koja bi mogla da traje – i vrlo verovatno će je naći.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3