NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 7. do 13. MAJA za vaš znak kaže sledeće..

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 7. do 13. MAJA za vaš znak kaže sledeće..

6 Maja, 2018 Off By nika

OVAN

Kvadrat Merkura sa Marsom I konjukcija sa Uranom koji postaju aktuelni tokom ove sedmice mogu doneti povećanje nervoze, pa i žučne rasprave sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete otkriti neko čudno ili skriveno ponašanje voljene osobe ili čak doći u posed poruka, prepiski, telefonskih razgovora. Takođe, izbegavajte vi lično skriveno ponašanje, bilo ono bezazleno ili ne, jer se to definitivno neće dopasti partneru. “Opasna mesta” su kontakti preko prijatelja ili društvenih mreža. Slobodni Ovnovi baš preko interneta mogu stupiti u kontakt sa vrlo zanimljivom osobom, koja čak ne živi daleko od vas. Pored dopisivanja, brzo bi trebali da krenu I susreti, a vikend vam je naročito dobar za početak emotivne priče.

BIK

To što biste vi hteli od svojih emotivnih Ili bračnih priča je jedno, a šta se zaista na dnevnoj bazi dešava – nešto potpuno deseto. Ove sedmice ste oboje izuzetno tvrdoglavi I teško ćete pronalaziti kompromis po bilo kojim, iole ozbiljnijim pitanjima. Nervoza će biti prisutna I kod vas I kod partnera I bilo bi fino da kontrolišete svoje impulse I želju za raspravama. Što se slobodnih Bikova tiče, neko preko poslovnog segmenta vam nudi avanturu ili pak potencira na druženju sa vama, nadajući se da bi u nekom momentu moglo da dođe do konkretnijih situacija između vas dvoje. Nije problem “družiti se” ili uploviti u neko povremeno viđenje, dokle god ste svesni da ova osoba definitivno nije za vas.

BLIZANCI

Bilo kakvo sakrivanje I neiskrenost, I sa vaše, ali I sa partnerove strane, sada se može odraziti na vaš odnos. Neugodni aspekti vašeg vladara sa Marsom I Uranom, ali I opozitni aspekt partnerove planete sa Suncem, govore o tome da će komunikacija biti problematična, pogotovo ako neke tajne izađu na dnevni red. Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, budite otvoreni I iskreni I nemate razloga za brigu. Slobodni Blizanci svojim vedrim duhom I šarmantnošću neodoljivo privlače poglede suprotnog pola. Velika strast može buknuti između vas I jedne osobe, koju upoznajete ili preko prijatelja, izlaska ili eventualno preko društvenih mreža, interneta. Sve će se odvijati munjevitom brzinom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4