NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 30. APRILA – 06. MAJA 2018. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP Od 30. APRILA – 06. MAJA 2018. godine

29 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Iako se Mars odvaja od Plutona, pa ćete lakše kontrolisati napade ljubomore koji vas povremeno obuzimaju, ipak nećete moći da budete mentalno potpuno stabilni kada je voljena osoba u pitanju. Partner ima svoje „trenutke“ koji vam jako smetaju, čini vam se da previše flertuje ili potencira na komunikaciji sa suprotnim polom, i non stop ćete imati utisak da nešto krije od vas. S druge strane, i voljena osoba može biti sumnjičava, pa se trudite da ne krijete bitne stvari od nje. Slobodni Ovnovi imaju mnogo poziva za druženje i izlaske i sigurno je da je pred njima nedelja koja će proteći u dobrom raspoloženju i interesantnim susretima. Dve osobe se trude da vam se što više približe i animiraju vas.

Bik

Ako vam je do nekih površnih kontaktića, „lakih“ poznanstava, priče o svemu i svačemu sa suprotnim polom, onda je ova sedmica kao stvorena za vas. Ukoliko ste željni prave ljubavi, stabilnog odnosa i nekoga ko će pored vas biti i u dobru i u zlu, e onda ovaj period zaboravite. Takav neko se neće pojaviti. I da, nemojte da se u nekom trenutku „tripujete“ da ste pronašli ljubav svog života, kvadrat Venere i Neptuna magli vam oči i čini vas nepotrebno i bez ikakvih pravih osnova, romantičnim. Zato u provod, u neku avanturicu ili u druženje sa prijateljima–tu ćete proći super!Ukoliko ste u vezi ili u braku – nije neko savršeno vreme, ali kako je bilo ranije – sada ste još i odlično. Ne dumajte mnogo, boleće vas glava…

Blizanci

Sigurno je da ima problema u vašim partnerskim odnosima, ali oni se sada nekako mnogo lakše podnose. Vi se lepo okrenete svojim prijateljima, malo flertujete, malo se zabavljate, malo se opustite i sa društvom pustite „mozak na ispašu“ i ništa ne može da vas iznervira. Partner povremeno pokušava da vam skakuće po živcima, ali je trenutno slab u ovoj disciplini. Sve u svemu – jedna ok nedelja je pred vama, namestite osmeh na lice i uživajte u njoj! Ako ste slobodni, vreme vam je da se ulepšavate, da se smejete, da se družite i upoznajete nove ljude. Brige i probleme gurnite u neki stoti plan i dajte malo sebi oduška. Malo i ljubavišite, i javno i tajno…a možete i da sedite na dve stolice. Ma super!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4