NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 28. MAJA – 03. JUNA.2018- Device spremne za akciju, Ribe konačno uživaju u ljubavi!

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 28. MAJA – 03. JUNA.2018- Device spremne za akciju, Ribe konačno uživaju u ljubavi!

27 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Za slobodne Ovnove – ovo je idealan period! Naglašena su polja prijatelja, druženja, društvenih aktivnosti i mreža, ali i pokreta, komunikacije – ma gomila dešavanja je oko vas, a vi ste više nego spremni da se uključite u „igru“. Iskreno rečeno – najbolje su vam postavljene avanture i neki neobavezni kontakti, ali to ne znači da se i nešto ovog tipa ne može vremenom pretvoriti u ozbiljniju priču. Sada zaista nije vreme da samujete – uključite se u dešavanja i pustite neka vas ona nose! Iskoristite ovaj predivan period koji vam se sada nudi!

Zauzeti – partner i vi sada niste na istoj talasnoj dužini. Druga strana je vrlo osetljiva i nežna, pa se potrudite da joj, makar povremeno, pružite podršku.

Bik

Vrlo interesantne pozicije za poznanstva preko poslovnog segmenta. Možete ostvariti više prilično interesantnih kontakata sa suprotnim polom, lako ćete se momentalno „pronaći“ sa ovim osobama i razgovori će teći bez kraja i konca. Takođe su i društvene mreže mesto na kojem biste mogli da se zainteresujete i satima ćakulate sa nekim. E sad, da li su vama i ovim osobama emotivne težnje iste, to je već drugo pitanje. Vi mi izgledate kao da ste spremni za ljubavnu bajku, a nisam sigurna da to sada možete i ostvariti. Možda je najbolje da se opustite i uživate u dešavanjima, pa ćemo videti u kom će se pravcu ovo razvijati…..

Zauzeti – pa, onako. Ne kopčate se baš najbolje, ali nekako funkcionišete…

Blizanci

Pred vama je sedmica koja donosi zabavu na kvadrat! Vreme je za uživanja u životu, za izlaske, čak i za putovanja! Takođe – vreme je za nove, zanimljive ljude u vašem životu – lako ćete sklapati poznanstva sa suprotnim polom i nije ni čudo što će se u ovom periodu više udvarača vrteti oko vas. Moguće su avanture i neobavezni kontakti, iako će vam se pružati šanse i za neke ozbiljnije priče. Na vama je da trenutno odlučite šta je ono što tačno želite i ka kome hoćete da se okrenete. U svakom slučaju – uzbudljivo, živo, puno dešavanja i dobre energije!

Zauzeti – ili je situacija između vas i partnera znatno bolja…..ili ste vi pak rešili da nećete da dozvolite da vas neke stvari previše dotiču….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4