NEDELJNI  LJUBAVNI HOROSKOP od  23 – 29. Aprila 2018.godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 23 – 29. Aprila 2018.godine

22 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

Partnerski odnosi mogu biti pomalo naporni u ovoj nedelji, pogotovo ako najviše vremena posvećujete svojim poslovnim obavezama i sa voljenom osobom imate manje zajedničkih trenutaka. Druga strana će koristiti svaku priliku u prvom delu nedelje da vam prebaci ili čak da pokušava da vas manipuliše i emotivno „ucenjuje“.

Strasti i nervoza će u danima oko vikenda splasnuti, pa će biti lakše funkcionisati. Što se tiče slobodnih Ovnova, Venera koja ulazi u znak Blizanaca i vaše polje pokreta, komunikacije, druženja, okoline – donosi vam više emotivnih mogućnosti. Češće ćete upoznavati nove osobe, i postoji velika šansa da vam se jedna od njih (ili više njih) zaista i dopadne…Ne ulazite u paralelne veze!

BIK

Tenzije u partnerskim odnosima mogu popustiti, ali bi bitnije od ovoga bilo da u vašim bitnim emotivnim relacijama ne zavlada tišina. Jer, ta je tišina opasna i može da najavi buru….Naročito vam je prvi deo sedmice prožet preprekama koje će najverovatnije biti vezane za ljubomoru i posesivnost. Drugi deo nedelje je nešto lakši, a kako se bude išlo ka kraju ovog perioda, trebali bi da ponovo profunkcionišete koliko toliko normalno….

Što se slobodnih Bikova tiče, vladar vašeg polja ljubavi, životne radosti i zadovoljstava, planeta Merkur, u kvadratu je sa kamenim Saturnom tokom cele ove nedelje. Šta to za vas znači? Pa, ništa normalno i dobro. Emotivnih prilika nema, ili komunikacija sa simpatijom stoji….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4