NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

17 Juna, 2018 Off By nika

JARAC

Ljubav

Ako imate nameru da rešavate probleme u partnerskim odnosima, zaista je potrebno da razgovarate sa voljenom osobom, koliko god i to bilo bolno. I ne – uopšte ne mora da znači da je vaše mišljenje jedino tačno I ispravno. Vi uopšte ne pokazujete istinsku nameru da ČUJETE šta vam partner govori i ako to bude tako i ove sedmice, propustićete priliku da rešite neka važna pitanja i nedoumice koje vas muče. U periodu ste kada je strast naglašena kod vas, ali ona može ići na dva načina – ili ćete se strasno svađati, ili strasno voleti. Vi birajte šta vam je milije. Ukoliko ste usamljeni, sami ste krivi za to. Interesenti postoje, ali vi umete tako lepo da « zatvorite vrata » da je to pravo čudo….

VODOLIJA

Ljubav

Opozicija Venere iz polja partnerstava sa Marsom iz vašeg znaka, pogotovo što su obe planete još uvek u kvadratu sa Uranom – može delovati razarajuće na vaše bitne odnose, ukoliko dozvolite da stvari odu u tom pravcu. Kompromis je neophodan, kao i to da ni vi ni partner ne doživljavate neke situacije previše lično. Ovi se aspekti mogu okrenuti i u vatrenost u spavaćoj sobi, pa izvolite – birajte ovaj način ! Ukoliko ste sami, možete se toliko zapaliti za nekog da nećete znati gde udarate. Ovo je itekako jak hemijski koktel koji će leptiriće u vašem stomaku u potpunosti usplahiriti i uzlepršati. Stabilnost, trajnost ? Šta to beše, ne razumem pitanje….Uživajte, prepustite se i ne zaboravite – ne propuštajte, kajaćete se !

RIBE

Ljubav

Kod slobodnih Riba opet poslovni segment najviše na tapetu kada su nove emotivne prilike u pitanju. No, iako vam se Venera smestila u polje posla, u nekim je rogobatnim aspektima, pa će vam doneti ili ljubav sa zauzetom osobom, ili nešto prolazno, neobavezno. Ako niste avanturistički tip, teško je da ćete se vi “pronaći” u ovoj nedelji sa nekim. Doduše, postoji jedna osoba sa kojom biste mogli da zamislite sebe, ali ovo je ili neki bivši partner, ili neko koga poznajete već duže vreme. Moguće je da postoji i razlika u godinama….Što se tiče onih koji su u vezi ili braku – ove nedelje imate šansu da se malo stabilizujete. Doduše, ljubomora će biti prisutna i dalje u vašem odnosu, pa je kontrolišite nekako…

Stranice: 1 2 3 4