NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

17 Juna, 2018 Off By nika

RAK

Ljubav

Ljubav preko posla, ljubav preko društvenih mreža, ljubav preko prijatelja (ili sa prijateljem) – to je ono što čeka slobodne Rakove tokom ovog perioda. Merkur u vašem znaku u dobrom je aspektu sa Jupiterom iz polja ljubavi, pa će biti lako ostvariti, pa i pojačati komunikaciju sa osobom koja vam se dopada. Ipak, za bilo šta ozbiljnije – moraćete da prihvatite da je tempo dešavanja vrlo spor. Jedino što vas brzinski može potrefiti jeste avantura i neki neobavezni kontakti. Pa vi sad, izvolite – kako vam srcu drago. Oni koji su u vezama i brakovima – komunikacija sa partnerom je ove nedelje vrlo zahtevna, pogotovo ako ste vi ili druga strana opsednuti sumnjom i ljubomorom.

LAV

Ljubav

Vi umete biti skandal majstor i « drama queen » ali bilo bi baš dobro kada biste tokom ove sedmice malo smanjili doživljaj….Opozicija Venere iz vašeg znaka i Marsa iz polja ozbiljnih partnerstava može itekako da prodrma temelje vašeg odnosa, pa je potrebno obazrivo rukovati sa ovim energijama. Dakle, ako nećete da uđete u period burnih svađa, koji može završiti i prekidima, onda se potrudite da boravak Venere u polju ličnosti iskoristite na taj način što ćete svu silinu i vatru vaše ljubavi usmeriti ka partneru. On će itekako na to umeti da odgovori na pravi način. U suprotnom….sve sam vam objasnila….Ako ste slobodni, za vas se ne brinem uopšte. Oko vas se vrti jato udvarača, vi birajte šta vam je po volji.

DEVICA

Ljubav

Period tranzita Venere kroz vaše polje tajni svakako će i ove nedelje, ali i na dalje donositi iskušenja zauzetim Devicama. Baš ove nedelje, slatke zamke vam idu kroz posao, društvene mreže i prijateljstva….pa vi vidite kako ćete se snalaziti i da li ćete ovo uspeti da izbegnete (ukoliko uopšte budete pokušavali). Ako ste jedan od onih, sto posto vernih tipova, onda ćete tokom ovog perioda uspeti da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom, i to u znatnijoj meri. Ukoliko ste slobodni, sem napomene da se ne uplićete u priče sa zauzetim osobama, imate otvorene mogućnosti za neko poznanstvo na putu ili sa osobom koju upoznajete preko nekog od rodbine, iz komšiluka.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4