NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP | Od 14. – 20. MAJA 2018.godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP | Od 14. – 20. MAJA 2018.godine

13 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Uran ove nedelje napušta vaš znak, ali to ne znači da je sa turbulencijom u emotivnim ili bračnim konekcijama sada završeno. S jedne strane, vi ste željni slobode, željni promena, željni nesputanog života, pa vam ulasci u neke paralelne odnose neće predstavljati nikakav problem. S druge pak – Uran ulazi u partnerovo polje promena, kriza, strasti, pa će i vaše voljeno biće biti sklono da traži „hleba preko pogače“…Kuda će sve ovo odvesti, ostaje nam period od narednih šest meseci da vidimo, a vama jedna topla preporuka – držite se dobro, polećemo! Slobodnim Ovnovima je odlično i samo neka tako nastavi. Ne razmišljajte da li će se priče koje započinjete pretvoriti u nešto ozbiljnije, neka vas događaji nose!

Bik

Ni do sada vaši partnerski odnosi nisu bili bajni, a od ulaska Urana u vaš znak i njegovog kvadrata sa Marsom, planetom „onih preko puta vas“ tek ulazite u period kidanja, suočavanja, preispitivanja. Vreme je da se na neke priče stavi oznaka „the end“, vreme je da se neke druge iz korena menjaju, ali je isto tako vreme i da neki od vas potpuno neočekivano i na iznenađenje svih – zakorače u zajednički život. U prevodu – sada može da se desi sve, i još malo preko toga. Ove nedelje je i mlad Mesec u vašem znaku – Bikovi ulaze u novu životnu fazu, a gde će sve ta faza da ih odvede…..to ćemo nestrpljivo čekati da vidimo…Slobodni – eventualno preko posla nešto, onako – više avantura i flert nego prava ljubav….

Blzanci

Natovarila se gomila planeta u vašem polju tajni, između ostalih – i Merkur koji vlada vašim znakom, pa nije ni čudo što će neki od vas, naročito preko poslovnog segmenta, biti u iskušenju da malo „šaraju“ ili makar flertuju sa strane. Odnos sa emotivnim partnerom pokazuje tendenciju da se smiruje, ali je za to potreban obostrani trud i dosta strpljenja. Izbacite tvrdoglavost i sujetu iz vaše komunikacije i sve će ići neuporedivo lakše. Vas slobodne i dalje „hoće“ nove emotivne prilike, ali neće biti ništa čudno ukoliko baš u ovoj sedmici nastavite jedan prekinut kontakt ili obnovite komunikaciju sa bivšim partnerom. Doduše, ne verujem da će vas ovo nešto naročito dugo držati, ne želite da se vraćate korak unazad.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4