NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP  | Od 11 – 17. JUNA 2018. godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP | Od 11 – 17. JUNA 2018. godine

10 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Ljubav

Da je situacija sa partnerom dobra – pa i nije. Već neki izvestan period sve „puca“ – od ljubomore, od rasprava, od nezadovoljstava, od loše komunikacije. Ukoliko puštate da se sve rešava samo od sebe, budite sigurni da će se rešiti, da – ali na najlošiji mogući način, jer vas i na dalje čeka ako ne ista, a ono gora situacija. Zato, drage i dragi moji – ukoliko imate nameru da održite odnos u kojem ste, koristite uticaj mladog Meseca u vašem polju komunikacije! Sedite sa voljenom osobom i otvorite karte. Ako treba da se mirite – mirite se, a ako treba da se razilazite – bar se raziđite kao ljudi! Ukoliko ste slobodni, nova poznanstva, ali i velika strast su tu. Dobro da se nešto započne. A gde vas vodi – to sada nije važno..

BIK

Ljubav

Varijanta vruće – hladno po pitanju emotivnog odnosa u kojem ste, nastavlja se i dalje. Sam početak nedelje vas dočekuje u jednoj vrlo uzburkanoj fazi, imaćete osećaj da se i partner, ali i kompletna situacija urotila protiv vas i možete reagovati prilično burno. Ako na scenu stupi i ljubomora, sigurno je da ćete ove dane provesti u veoma vatrenoj atmosferi. Naravno, najbolje je iskoristiti je za zajednički odlazak u spavaću sobu umesto za rasprave, pa pokušajte da poslušate ovaj savet….Ukoliko ste slobodni, odnos sa nekim od prijatelja već se poprilično uzburkao. Evidentno je da je to mnogo više od prijateljstva, ali ni vi ni druga strana ne povlačite konkretan potez, već se igrate glupih igrica….

BLIZANCI

Ljubav

Zauzeti Blizanci tokom ove nedelje traže „izlaz“ i bekstvo iz ne baš toliko dobrog odnosa sa partnerom. Nekih situacija vam je već preko glave, ali se iskreno rečeno – ni ne trudite da ih rešavate, jer vas mrzi da non stop ponavljate jedno te isto, a da se ništa ne kreće na bolje. To bekstvo može biti kroz više kontakata sa društvom, ali kod nekih od vas – i kroz naglašena flertovanja, ili preko društvenih mreža, ili preko poslovnog segmenta. Savet – iako smatrate da imate situaciju pod kontrolom, zapitajte se kuda vas sve ovo može odvesti….Ukoliko ste slobodni – neko nov vam može iznebuha upasti u život i totalno vas „poremetiti“. Može da „padne“ brzinsko, ali vrlo snažno – zaljubljivanje.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4