NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP  | Od 02 – 08. JULA 2018.godine

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP | Od 02 – 08. JULA 2018.godine

2 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Ljubav

Partneru posvećujete toliko vremena koliko možete….mada mislim da je ispravnije – koliko hoćete…Jer, u ovoj nedelji se baš i ne lomite oko osobe koju volite. Odgovaraju vam više kontakti sa društvom i prijateljima i gledate svaku mogućnost da „zbrišete“ na tu stranu. Da se partneru to ne dopada, pa to je sigurno, pa slobodno možete da računate s vremena na vreme na „rafalnu paljbu“ optužbi i prebacivanja. Ukoliko ste slobodni, ako je to moguće – vi biste na jedno tri ili četiri strane. Opile su vas neke osobe i zaista se istinski trudite da ih osvojite. U svom ste najboljem izdanju – pričljivi, šarmantni, vrcate od duhovitosti i dobrog raspoloženja. Uživajte, flert i avantura samo čekaju na vas!

BIK

Ljubav

Znate kako kažu – inat je najgori zanat? Znate? Odlično! Onda biste mogli da ovaj savet primenite i da tokom ove sedmice manje sa emotivnim ili bračnim partnerom funkcionišete po tom principu – već da bolje energiju usmerite na neka lepša i pozitivnija dešavanja, na više izlazaka i dobro provedenog zajedničkog vremena. Ukoliko ste sami – udvarači su se nešto aktivirali i itekako je moguće da više od jedne osobe trenutno pokušava da vas osvoji. Prija vama sve to i baš vam donosi dobro raspoloženje, ali iskreno rečeno – meni nešto ne izgleda da vi baš imate nameru da se prepustite ljubavi…Trenutno ste se okrenuli sebi, svojim potrebama i željama i niko ne može da vam se lako „podvuče pod kožu“.

BLIZANCI

Ljubav

Odnos sa emotivnim partnerom ove nedelje – svako će terati svoju politiku i pričati nekim svojim jezikom. Vi ćete biti malo nervozni, voljena osoba će se truditi da vam ne staje previše na put, ali ako budete u fazonu da drugu stranu „podbadate“ sigurno je da možete da očekujete da vam u nekom momentu itekako odgovori….i da se otvori mogućnost za minijaturni „rat“. Neki od vas su trenutno raspoloženi i za malo flertovanja, pa gledajte da svojim ponašanjima baš ne „bodete oči“ voljenoj osobi. Oni koji su usamljeni, u kontaktu su sa osobom koju već neko vreme poznaju ili preko prijatelja ili preko poslovnog segmenta. Za sada je tu dobra komunikacija i neko fino raspoloženje. Samo tako nastavite!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4