Nedeljni horoskop za vaš podznak: Čudesna energija Bika kroji sudbinu,evo šta nas očekuje do 18. maja 2018. godine!

Nedeljni horoskop za vaš podznak: Čudesna energija Bika kroji sudbinu,evo šta nas očekuje do 18. maja 2018. godine!

12 Maja, 2018 Off By nika

Svakako najveći događaj i promena, koja nas očekuje u narednim danima, jeste ulazak tranzitnog Urana u Bika (15. maja). Istog dana očekuje nas i mlad Mesec u Biku (na 24 stepeni). Merkur će tada već biti u Biku (13. maja ulazi u Bika). Činiće nam se da nas obavija energija Bika i – nećemo grešiti.

 

Najveće promene mogu očekivati svi koji imaju neku planetu u Biku (posebno na početnim stepenima). Naravno, ne bi trebalo da naglo donosimo odluke, jer tranzitni Uran će nas upravo ka tome vući. A, ovog puta, greške se beleže. Tranzitni Mars od 16. maja prelazi u Vodoliju.

Kakve su to promene koje možemo očekivati, shodno našem podznaku?

 

Podznak Ovan

Menja se vaš sistem vrednosti. Sve ono što ste ranije prihvatali kao takvo, bez namere da nešto menjate, sada će vam smetati i gušiće vas. Svaka pogrešna odluka u narednim danima vas sustiže. Sledi vam period preispitivanja, sumnji i velikih dilema. Poslušajte samo sopstveni ritam. Jedino vi znate kako je u vašoj koži. Pripazite se u narednom periodu, moguće su povrede usled neke fizičke aktivnosti.

 

Podznak Bik

Dragi moji, vas svakako očekuju najveće promene. Naravno, nijedna promena ne dešava se “preko noći”. Potrebno je prethodno pripremiti teren za sve ono što će se u narednim godinama menjati. U narednim danima možete očekivati da vas neke spoznaje iznenade, jer nešto u šta ste duboko verovali, ispostaviće se kao pogrešno uverenje. Očekuje vas dosta poslovnih obaveza.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4