Nedeljni horoskop: Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

Nedeljni horoskop: Rak stavlja tačku na vezu, Vaga ulazi u opasan flert!

17 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Ne očekuje vas dobra poslovna situacija, dosta komplikacija je pred vama. Na polju ljubavi vas čekaju važne odluke sa voljenom osobom, nema više polovičnih rešenja. Kada je u pitanju zdravlje očekuje vas malo veći pad imuniteta. Podložni ste raznim tegobama i teškim stanjima. Obavezno se u ovom periodu obratite svom lekaru radi pregleda.

Bik

Nemojte da očekujete da ćete bilo šta po pitanju posla sada dobiti na sreću. Kada se radi o ljubavi, možete da se nadate zanimljivom poznanstvu sa dosta starijom osobom. Na polju zdravlja vas očekuje generalno dobro stanje. Nema pokazatelja za veće probleme. Povremeno može da vas prati blaga malaksalost ili nizak pritisak. Odmarajte više.

Blizanci

Privatni posao nailazi na veće probleme. Nemate dovoljno podrške koja vam je potrebna. Na polju ljubavi vas očekuju veće dileme i zahlađenje od partnera. Kada je u pitanju zdravlje želudac vam je prikazan kao slaba tačka, kao i svi organi za varenje. Pazite na ishranu. Takođe, podložni ste stresu pa su moguće i tegobe na nervnoj bazi.

Rak

Na putovanju možete da imate neke manje probleme ili gubitak važnih dokumenata. Kada je u pitanju ljubav očekuje vas prekid emotivne veze i stavljanje tačke na sve. Na polju zdravlja su mogući manji problemi sa grlom i sinusima, prolazna prehlada ili kijavica. Izbegavajte cigarete i duvanski dim, kao i alkohol. Ako ste skloni alergijama pazite.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3