NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. APRILA: Rak ima priliku kakva se retko dobija, a Jarac se zaljubljuje

NEDELJNI HOROSKOP OD 9. DO 15. APRILA: Rak ima priliku kakva se retko dobija, a Jarac se zaljubljuje

8 Aprila, 2018 Off By nika

Prema procenama astrologa, u periodu od 9. do 15. aprila 2018. zvezde će biti najnaklonjenije osobama rođenim u znaku Raka, Strelca i Lava. Šta ih očekuje, kao i ostale znakove, u ljubavi, na poslu i kakvog će zdravlja biti, saznajte u nedeljnom horoskopu – piše Ehoroskop.

 OVAN

LJUBAV: Sad vam se ljubav čini daleko, ali vam drugi sadržaji iz vašeg života daju snage da izdržite samoću ili distancu u emotivnim odnosima. Tako će biti cele ove nedelje. Ako ste još sami, nađite neki ljubavni film i maštajte. Oni u vezama neka budu tolerantni.

KARIJERA: Na radnom mestu svako malo ćete pokazivati borbeni stav, pa nećete biti prijatni kolegama. Pokušajte da na sve gledate mirnije i ne skačite na svaki postavljeni izazov. Vaš trud i upornost mogu se primetiti i na diskretniji način.

ZDRAVLJE: Usvojite neku jednostavnu tehniku relaksacije.

 

 BIK

LJUBAV: Malo je verovatno da ćete doseći ono čemu težite u ljubavi, ali se barem nemojte boriti s nečim što nema smisla. Razlučite ko je ko, ali ne reagujte po svaku cenu. Tek kasnije imaćete razloga da jasno pokažete šta osećate.

KARIJERA: Dobro ćete kormilariti sa zahtevnijim i značajnijim temama. Neki će biti unapređeni ili će pred njih biti postavljeni veći zadaci. U finansijskom smislu trebalo bi da ostvarite dobre rezultate. Neki će trošiti više od planiranog.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica ili teskoba. Zanemarite to.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4