NEDELjNI HOROSKOP od 6. do 12. maja 2018. godine

NEDELjNI HOROSKOP od 6. do 12. maja 2018. godine

6 Maja, 2018 Off By nika

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate…

OVAN (21. 3 – 20.4)

Posao – U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, možete da postignete dogovor o novom vidu saradnje koji obećava solidne prihode, naročito ako se bavite nekretninama. Mars, vladalac vašeg znaka, u izazovnom aspektu sa Suncem, najavljuju mogućnost iznenadnog odlaska na kraći put u inostranstvo. Krajem perioda, obratite više pažnje na odnos sa saradnicima

Ljubav – Sredinom perioda, možete da sretnete nekoga ko vam je nekada mnogo značio, moguće sa nekog Lava ili Strelca. Na nekom predavanju ili seminaru očekuje vas susret sa atraktivnom mladolikom osobom sa kojom možete da uđete u paralelnu vezu. Krajem nedelje, trebalo bi da izbegavate rasprave sa partnerom.

Zdravlje – Glavobolja.

 

BIK (21. 4 – 21.5)

Posao – Mars u astrološkoj kući karijere, pod uticajem Urana iz vašeg znaka, donosi vam mogućnost promene posla ili radnog mesta, ako radite u medijima, marektingu ili često putujete, zbog posla. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, budite oprezniji prilikom pregovora o saradnji sa strancima. Umetnici i sportisti rođeni u vašem znaku biće uspešni.

Ljubav – Preko posla možete da upoznate osobu kojaće vam se dopasti već na prvi pogled, moguće nekog Raka. Pozicija Venere, planete ljubavi koja vlada vašim znakom, može da vas odvede u zagrljaj nekoga koga često viđate na poslu. Na nekom seminaru, krajem nedelje može da vas zainteresuje harizmatična osoba.

Zdravlje – Podložnost povredama.

 

BLIZANCI (22. 5 – 21.6)

Posao – U prvoj polovini perioda, dovršite važne poslove. U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, moguć odlazak na kraći put. Izbegavajte potpisivanje važnih ugovora naročito ako radite u turizmu ili medijima. Početkom perioda, situacija na poslu kreće nabolje što se posebno odnosi na privatne preduzetnike.

Ljubav – U vreme poslednje Mesečeve četvrti, 8. maja, partner će pokušati da vam nametne svoje mišljenje, ako ste u dužoj vezi ili braku. Aspekti vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacija u vašem 12. polju, donose vam susret sa starom simpatijom ili ulazak u tajnu ili paralelnu vezu. Na kraćem putu, možete da upoznate jednog Strelca.

Zdravlje – Izbegavajte „brzu“ hranu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4