Nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu

Nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta 2018: Devici povećane šanse za ljubav, Ribe dominiraju na poslu

4 Avgusta, 2018 Off By nika

Nedeljni horoskop od 5. do 12. avgusta 2018: U ovom periodu najbolje će proći Ovnovi, Vodolije i Blizanci, a šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja…

OVAN

LJUBAV: Pozitivna atmosfera, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osećate, kao i nakonost druge strane, učiniće vam ove dane prijatnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola. Biće zanimljivo.

KARIJERA: Na radnom mestu događaju se sve značajnije stvari, a poslovi dobijaju na kreativnosti. To je nešto što vi naprosto obožavate, pa ćete se poslu predati bez zadrške i bez ikakve rezerve. Izgaraćete, a ni rezultati neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Odmarajte se po potrebi.

BIK

LJUBAV: Vaši poznanici ili prijatelji pozivaće vas na društvena okupljanja, a baš preko njih mogli biste sresti osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite njihove pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i bezbrižni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze zaostaci. Biće i onih koji će definitivno privesti kraju jednu fazu svog rada. Nova očekivanja su na pomolu, ali za njihovo ostvarivanje treba postaviti i nove temelje. Sada ćete utvrđivati nova merila poslovanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite u prirodu. Šetajte na suncu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4