NEDELJNI HOROSKOP Od 30. APRILA – 06. MAJA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 30. APRILA – 06. MAJA 2018. godine

29 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Neko rasterećenje i u poslovnom segmentu, ali i u odnosu sa nadređenima je nastupilo. Trenutno imate dobre poslovne pozicije i nemojte da ih uzdrmate ili pokvarite nekim neprimerenim rečima ili izbrzanim postupcima. U prevodu – tri puta razmislite pre nego što nešto uradite. Možda vam je dosta nekih ljudi i njihovih ponašanja i manipulacija ili tajnih igrica, ali to ne znači da trebate da „sečete“ svojim britkim jezikom onako kako vi to umete. Hladna glava i strpljenje doneće vam mnogo više.

Novac

Pun Mesec u polju koje vlada naplatom potraživanja, dugovima i kreditima govori o tome da je sada moguće pronaći izlaz iz situacija koje vas opterećuju.

Zdravlje

Sem mogućnosti za alergijske reakcije, koje su dosta izražene tokom ove nedelje, Ovnovi će biti skloni i kijavicama i prehladama.

Hrana

Ovnovi su tokom ove nedelje podložni alergijama na hranu, čak i trovanju određenim namirnicama koje su neispravne ili nedovoljno termički tretirane. Izbegavajte brzu hranu, a budite nešto oprezniji i sa prvim sezonskim voćem, naročito jagodama.

Bik

Posao

U poslu ste dobri, dokle god realno gledate na stvari i sa obe noge stojite na zemlji. Dok se ne zanosite nekim poslovnim dilovima koji će vam, evo preko noći, otvoriti put ka uspehu. Dok ne pokušavate da radite šest poslova u isto vreme. Oni preko puta vas, oni sa kojima ste u kontaktu ili sa kojima sarađujete pokušavaju da vam dušu izvuku na slamčicu. Ne dajte se. Nerviraju vas, ali verujte – njih još više nervira kada ste vi mrtvi hladni na njihove provokacije ili pritiske. Niko ne može da kulira druge tako kao vi…

Novac

Dragi Bikovi, priliva će biti. I neće biti ni malo loši. Mogu da idu i sa više strana. Sad vi gledajte da taj novac rasporedite kako treba. Da ne ode na kojekakve gluposti, nego na ono što je bitno.

Zdravlje

Sa načinom ishrane gledajte šta ćete. Sledeća slaba tačka vam je psiha. Držite vi nekako nervozu i stres pod kontrolom, ali povremeno vas baš opterećuje….

Hrana

Možda svoje nezadovoljstvo pretačete u potrebu za hranom. A možda ste baš toliko srećni i zadovoljni da prosto želite da počastite sebe najboljim zalogajima. Mada je verovatno treća opcija u pitanju – ove sedmice uživate u hrani. I to je jednostavno tako.

Blizanci

Posao

Konačno ste malo živnuli i dokopali se jedne lakše nedelje. Jeste da vam je pun Mesec u polju koje vlada obavezama i dnevnim funkcionisanjem, ali šta sad. I do sada ste radili, niste znali gde udarate, ali vam je bilo u glavi katastrofa. Ove nedelje radite na isti način, ali ste bar opušteni, vedri i ništa vam nije teško. Teške ljude zaobilazite i ne dozvolite da vam kvare vašu psihičku nirvanu. Taman posla još i da se „upecate“ i da odreagujete na njihove provokacije. Radite, svoj mir nosite, i ne dozvolite im da ga kvare.

Novac

Sve bi bilo super po pitanju novca ove nedelje, da ne postoji jedna malecka mogućnost da neke pare izgubite ili da ih pustite niz vetar. Vodite računa o tome gde dajete i gde investirate.

Zdravlje

Još uvek ste u periodu kada treba biti obazriv prilikom svih fizičkih aktivnosti. Takođe, skoncentrišite se na poslu ili u domaćinstvu, da se ne biste povredili, posekli, udarili.

Hrana

„Slatka“ Venera je u vašem znaku, pa će i svaki zalogaj biti sladak. Neki sitni kolačići, pitice, sladoledčići – sve vam to tera vodu na usta i čini da se oblizujete i da ne možete da odolite. A što biste i odoljevali? Uživajte, zasladite sebi život!

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4