NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JUNA – 05. JULA 2020. GODINE

NEDELJNI HOROSKOP OD 29. JUNA – 05. JULA 2020. GODINE

28 Juna, 2020 Off By nika

OVAN

Posao

Pomračenje i pun Mesec u vašem polju karijere donosi kulminaciju postojećih dešavanja i velike poslovne zaokrete. Od ovog perioda moguće su promene posla, prekidi postojećih poslovnih konekcija – jer, okolnosti i život vas guraju na neku drugu stranu. Odnos sa autoritetima će biti pod pritiskom ovih dana, pogotovo ako vi kao što umete – budete dolivali ulje na vatru. Ono što je ekstra jeste da imate dovoljno inicijative i volje da pokrenete sve ono što je do sada bilo na čekanju ili samo u planovima.

Novac

Neplanirani troškovi u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Glavobolje, problemi sa sinusima i stomakom.

Hrana

Evidentno je da vam se vaša snaga i energija vratila, ali zajedno sa njom bar kada je ishrana u pitanju – brzinski obroci, s nogu jer ne želite da izgubite niti minut vremena. Zato nije ni čudno što će mnogi Ovnovi u ovom periodu imati teškoće sa varenjem, gastritisom ili nadimanjem.

 

BIK

Posao

Bikovi u ovoj sedmici mogu rešiti sve što daju sebi u zadatak. I pored početnog sporog momenta ili odlaganja – ipak se pred vama otvaraju odlične šanse da obavite stvari na vama zadovoljavajući način. Bićete izuzetno nadahnuti po pitanju komunikacije i dogovora, ubedljivi i sposobni. Sva zaostala pitanja sada se mogu na lakši način privesti kraju, bilo da se vezuju za vaš finansijski segment, papirološka pitanja. Vreme je da svoje ideje i predloge vezane za posao pokrenete.

Novac

Mogućnost naplate zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Alergije. Potrebna vam je umerena fizička aktivnost.

Hrana

Trebaće vam energetski jača hrana jer ste izuzetno aktivni i u pokretu tokom cele sedmice. Preporučuje vam se više svežeg povrća, mesa I ribe, a od mlečnih proizvoda – sir i kiselo mleko, koje možete lepo kombinovati sa salatama.

 

BLIZANCI

Posao

Nedelja pred vama donosi talase nervoze i talase statičnosti. U nekim danima ćete biti kao u struju uključeni, u trku i brzini da što pre obavite ono što je potrebno dok ćete u onim drugim bukvalno prespavati dan na poslu. Kočiće vas sve ono što se vezuje za finansije a biće i dosta ispravljanja i ponavljanja čak i onih obaveza koje su vam rutinske. S druge strane – sada ćete uspeti da pokrenete neke poslovne ideje kojima ste već neko vreme okupirani. Šareniš od sedmice.

Novac

Neka polovična rešenja ćete uspeti da pronađete kada je ovaj segment u pitanju.

Zdravlje

Alergije, stomačni deo, meteoropatske reakcije.

Hrana

I kod Blizanaca je prisutan u ovom periodu veći gubitak energije, koji ćete morati da nadoknađujete kvalitetnom ishranom. Potrebna vam je „konkretna“ hrana – meso, riba – po mogućstvu morska, dosta svežeg povrća i voće u umerenim količinama.

 

RAK

Posao

Situacije vas na neki način upozoravaju da kasnite po mnogim pitanjima i da je vreme da se pokrenete. Svojim zanemarivanjem obaveza ili neadekvatnim pristupom poslovnim partnerima, klijentima i nadređenima možete se samo vratiti još jedan korak unazad. Vreme je da se pokupite, organizujete bolje i krenete da raščišćavate sve ono što se nagomilalo ili je trenutno u zastoju. Za tako nešto vam je ova nedelja odlična jer možete pronaći snage i volje u sebi. Ne čekajte na promene, krenite im u susret

Novac

Tu je situacija prilično korektna sa tendencijom da se dodatno poboljša.

Zdravlje

Fizički – dosta ste dobro, sa eventualnim povremenim, manjim tegobama. Mentalno – preosetljivost, nervoza, manjak sna.

Hrana

Rakovi će morati da dobro obrate pažnju na svoje navike po pitanju ishrane. Sada vam odgovaraju samo lagani obroci, sa više povrća i manje mesa. Bacite se na salatice, na grilovano povrće i ribu a ukoliko je to moguće – izbacite suhomesnate proizvode i mlečne sa većim procentom masti.

 

LAV

Posao

Povratak Saturna u vaše polje obaveza kao i pomračenje i pun Mesec koji se dešavaju u ovom polju govore o gomilanju ali i o vašoj trenutnoj nemogućnosti da se sa situacijama uhvatite u koštac na pravi način. Po mnogim pitanjima trenutno kasnite, i umesto da se bavite njima vi se ili sklanjate, povlačite ili sve ostavljate „za sutra“. Koliko god da je psihički pritisak sada izražen kod vas, ipak je moguće napraviti presek, dovesti sebe u red i pokrenuti se. Ne propuštajte priliku da napravite korenite promene.

Novac

Koliko god da zarađujete, trenutno niste zadovoljni svojim finansijskim stanjem.

Zdravlje

Sem nervoze, uglavnom dobra zdravstvena situacija.

Hrana

Prijaće vam lagani obroci, količinski manji, koje ćete uzimati češće tokom dana. Smanjite mesne prerađevine i više se okrenite čistom mesu, mlečnim proizvodima – mladom siru, kiselom mleku, jogurtu. Ne zanemarujte ni povrće.

 

DEVICA

Posao

Iako imate osećaj da u mnogim stvarima kasnite, ipak će se na kraju pokazati da stižete baš u pravom trenutku. Kočnice sa kojima se u ovim danima susrećete imaju svog smisla, a uostalom – one će biti prisutne samo u početnoj fazi – već nakon toga imate ogromnih prilika da realizujete ono što želite. Nečija podrška vas baš u ovoj nedelji može izuzetno pogurati u onom pravcu koji je pravi za vas. Imate uticajne prijatelje kojima je sada u interesu da vam omoguće da napredujete.

Novac

Nema većih turbulencija na polju finansija, osim ako vi ne budete previše opušteni.

Zdravlje

Proverite vid. Blage stomačne tegobe, najverovatnije zbog preosetljivosti i nervoze.

Hrana

I na dalje vam stoji potreba da unosite više kuvane, barene, dinstane hrane. Manje mesa, a više povrća, ribe, voća. Začini i premasna hrana sada će uticati vrlo negativno na vaše varenje, ali i na osećaj težine i nadutosti.

…NASTAVAK PROČITAJTE NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2