NEDELJNI HOROSKOP Od 29. APRILA – 05. MAJA 2019. godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 29. APRILA – 05. MAJA 2019. godine

29 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

Posao

Kada su novi ili kratkoročni poslovi ili neka brza poslovna dešavanja u pitanju – imate otvorena vrata. No, ako pričamo o velikim projektima, o postojećim saradnjama, o poslovima koji dugo traju – komunikacija može biti otežana ili se odvijati previše sporo. Takođe, odnos sa nadređenima može biti napet, pa dobro odmerite svoje reči. Planirano poslovno putovanje može biti odloženo ili čak stopirano zbog problema sa papirologijom.

Novac

I pored manjih nerviranja, finansijskim segmentom ćete biti prilično zadovoljni. Mogući su prilivi iz više izvora.

Zdravlje

Više pažnje u saobračaju. Takođe, disajni putevi su vam prilično osetljivi.

BIK

Posao

Zabrinuti ste zbog nekih poslovnih dešavanja koja mogu biti vezana za dokumentaciju ili promet novca. Prilično je izvesno da do rešenja za ove probleme ne može doći u sedmici koja je pred nama. Neka forma pritiska sada je prisutna kod vas, ali imate dovoljno snage da sa njom izađete na kraj. Obratite pažnju na nerešene ili zaostale obaveze – potrebno je da ih privedete kraju što pre. Mlad Mesec u vašem znaku krajem sedmice donosi vam najavu velikih promena u poslovnom segmentu.

Novac

Pritisak, strah ili nezadovoljstvo su prisutni u sektoru finansija. Proverite da li postoje obaveze ili računi koje ste propustili. Nepovoljno za investicije, ulaganja i veće kupovine.

Zdravlje

Osetljivo grlo, alergije. Takođe, problemi sa spavanjem i nervoza…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4