NEDELJNI HOROSKOP od 28. MAJA – 03. JUNA.2018 – Ovna čekaju novčani prilivi,Lavu se otvaraju mnoga vrata!

NEDELJNI HOROSKOP od 28. MAJA – 03. JUNA.2018 – Ovna čekaju novčani prilivi,Lavu se otvaraju mnoga vrata!

27 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Sve se pokreće. Odjednom će vas dešavanja zaokupiti sa svih strana, ali ćete se snalaziti kao riba u vodi! Novi ljudi, novi kontakti, jedna pozitivna energija koja vas preplavljuje i daje vam vetar u leđa. Pred vama je jedna doduše užurbana, ali vrlo uspešna nedelja. Već na samom njenom početku možete započeti dogovore o poslu, da bi se oni realizovali jako brzo – do kraja sedmice! Odličan je trenutak za nezaposlene Ovnove – budite aktivni, a mogući su i jaki kontakti i usluge od strane prijatelja!

Novac

Novac vam dolazi iz više izvora u ovom periodu. Iako će ga biti više nego inače, ipak će jedan veći deo otići na troškove, naročito na one koji se vezuju za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Odlična nedelja da se započne sa nekim vidom rekreacije, jer će vam to da budete u pokretu izuzetno prijati. Starijim Ovnovima – lagana šetnja i više druženja sa pozitivnim ljudima.

Hrana

Dobro raspoloženje i lepi dani, puni aktivnosti su pred Ovnovima. Nikako vam neće prijati da opteretite stomak, pa zato izbegavajte tešku hranu, iako vam to neće biti jednostavno. Uživajte u svemu, ali budite umereni – lagani obroci, sa više povrća i malo mesa će vam najviše odgovarati!

Bik

Posao

Dobra poslovna nedelja, sa novim ponudama, novim projektima, novim dešavanjima. Iako će sa autoritetima još uvek povremeno biti varnica, ipak ćete uspevati da pronađete zajednički jezik. Lepi su dani da napravite neku promenu, da hrabro iskoračite iz sigurne zone, jer će vam se to itekako isplatiti! Češće ćete se nego inače baviti papirologijom, a i pravi je momenat za to – sada se lakše može doći do dozvola ili dokumenata koji su vam potrebni za posao. Bićete zadovoljni svojim učinkom.

Novac

Od samog početka nedelje situacija sa finansijama bi trebala da teče glatko i bez većih problema. Mogućnosti i za dodatnu zaradu.

Zdravlje

Manji problemi sa urinarnim traktom, i to uglavnom kod starijih Bikova. Mlađa populacija će se osećati odlično. Možda bi trebali da ozbiljnije razmislite o rekreaciji….

Hrana

Vama je ponekad teško da se izborite sa hedonističkim porivima koji su utkani u vašu srž, ali to i neće biti toliko komplikovano ove sedmice. Promene sa kojima ste krenuli u ishrani daju odlične rezultate i bićete izuzetno motivisani da ih praktikujete i dalje! Povremeno ćete „zgrešiti“, ali ne mnogo….

Blizanci

Posao

Merkur, planeta vladar vašeg znaka, prelazi početkom ove sedmice u vaše polje ličnosti, dajući vam konačno onu energiju i podsticaj za posao koji vam je do sada falio….Ne samo da ćete se vi osećati dobro, puni ideja i entuzijazma, već će se vrlo brzo otvoriti i prilike da svoju pamet i kreativnost i iskoristite. Mogućnosti dogovora i pokretanja novih saradnji su jako naglašene. U ovom je periodu važno – tragajte i pronaći ćete! Nezaposlenima odlične mogućnosti za pronalaženje kvalitetnog posla!

Novac

Polako se oporavljate od nekih finansijskih šokova koji su vas prodrmali u prethodnom periodu. Bez brige – ova je sedmica dobra za zaradu.

Zdravlje

Početkom sedmice mogući su manji problemi sa pritiskom, ali uglavnom starijoj generaciji. Mlađi Blizanci – odlično.

Hrana

Ove sedmice ste u potpunosti u svom „fazonu“, čak i kada je ishrana u pitanju. Lagani obroci, dovoljno hranljivi da vas zasite, ali da ujedno ne opterećuju vaš stomak – uglavnom će biti na vašem meniju. Malo ćete i eksperimentisati i mešati razne ukuse i začine….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4