NEDELJNI HOROSKOP | Od 25. JUNA – 01. JULA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 25. JUNA – 01. JULA 2018.godine

24 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Komunikacija ove nedelje opako zapinje, mogu pasti I neke teške reči ili doći do ozbiljne rasprave sa poslovnim partnerima ili kolegama. Rešavajte stvari na drugačiji način, jer to je dobro po vas I po stabilnost vaših poslovnih pozicija. Stoje mogućnosti za pokretanje privatnog posla, ali će biti problema sa papirologijom I dozvolama. Privatnici neka izbegavaju veća ulaganja u ovom periodu, a može doći I do preispitivanja nekih dogovora. Poslovno putovanje neće vam doneti željene rezultate.

Novac

Potreba da više kontrolišete novčane tokove, naročito troškove koji u ovoj nedelji mogu porasti “nebu pod oblake”. Ne razbacujte se novcem na nepotrebne stvari.

Zdravlje

Više opreza učesnicima u saobraćaju, bilo da ste vozač ili pešak. Mogućnosti za povrede, naročito ekstremiteta.

Hrana

Neki put se treba prepustiti i uživati u svim životnim zadovoljstvima, pa i u dobrom zalogaju. Prema tome, nemojte da vas grize baš puno savest ukoliko u ovoj nedelji malo preterate, naročito kada su slatkiši u pitanju.

 

Bik

Posao

Tokom ove nedelje potrebno je posebnu pažnju posvetiti svim dogovorima, ugovorima, papirologiji. Kvadrat Merkura I Urana može dovesti do tenzije između saradnika I pokvariti neke poslovne priče. Mogući su I problemi sa važnom dokumentacijom. Bikovima tokom ove sedmice stoji I mogućnost kraćeg poslovnog putovanja, nešto što vam se otvara na brzinu I bez mogućnosti za pripreme. Bićete pomalo zahtevni I teški, pa možete destabilizovati neka poslovna partnerstva.

Novac

Nedelja u kojoj se mora voditi računa o svakom trošku, da ne biste ostali praznog novčanika. Takođe, budite vrlo oprezni kada su ulaganja I investicije u pitanju.

Zdravlje

I vama se preporučuje pojačan oprez u saobraćaju. Ženskom delu populacije mogući su problemi sa hormonima, štitnom žlezdom, ginekološke tegobe.

Hrana

Nije vama lako da se tokom ovog perioda izborite niti sa svojim strastima I željama, a kamoli sa apetitom koji se otvorio do maksimuma. Gladni ste ljubavi, pažnje, uživanja, dobrog zalogaja….a I oči su vam “gladne” – sigurno je da ćete pretovariti I svoj tanjir, ali I svoj stomak….

Blizanci

Posao

Solidna nedelja je pred vama. Jeste da će biti nervoze, da ćete vrlo često morati da menjate planove I million I jednu stvar obavljate usput, u hodu, ali trebalo bi da krajnjim rezultatima ipak budete zadovoljni. Shvatićete da neki ljudi nisu na vašoj strani, iako su se tako predstavljali, ali to će vam doneti samo trenutno nezadovoljstvo – neki put je bolje sa sigurnošću znati na koga možemo da računamo, a na koga ne. Možda ćete sredinom nedelje morati na kraći poslovni put.

Novac

Pun Mesec u znaku Jarca ove sedmice utiče na stanje vaših finansija, pa ćete biti posebno nezadovoljni I nesigurni, iako će prilivi biti jači nego inače.

Zdravlje

Ove sedmice je nervoza naglašena, a moraćete da budete I pažljiviji u saobraćaju. Starijim Blizancima problemi sa stomakom.

Hrana

Još par dana ćete dati sebi na volju I pomalo se opustiti po pitanju ishrane, a onda se vraćate u svoj normalni « režim ». Slede vam dani ispunjeni aktivnostima – biće vam potrebno više kalorija, ali ćete ih brzinski i trošiti…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4