NEDELJNI HOROSKOP od 23. do do 29. jula 2018: Ovnove očekuje kraći odmor sa pijateljima, a ovaj znak očekuje uspeh na poslu

NEDELJNI HOROSKOP od 23. do do 29. jula 2018: Ovnove očekuje kraći odmor sa pijateljima, a ovaj znak očekuje uspeh na poslu

20 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

LJUBAV: Moguće da ste očekivali nešto drugo od onog što živite i osećate, ali to je samo privremena i prolazna faza s kojom treba da se suočite  na mudar način. Još uvek imate dovoljno energije i kredita od pre da sve dovedete u red. Uspećete.

KARIJERA: Metoda da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se i kroz to razvijate sasvim dobro.

ZDRAVLJE&SAVET: Idite tamo gde vam je dobro

BIK

LJUBAV: Uživaćete udvoje u miru i tišini poznatih mesta. Nećete biti viđeni na društvenim okupljanjima, nego ćete radije boraviti u prirodi ili kod kuće. Oni koji još traže srodnu dušu takođe neće mnogo izlaziti, pa će najverovatnije ostati sami.

KARIJERA: Mnogi će ići na sigurno jer će im nedavna iskustva i iskušenja govoriti da čine tako. Ipak, možete ponekad i riskirati. Nije sve tako zahtevno kao što vam se čini. Odnekud će se pojaviti podrška drugih kojoj se uopšte niste nadali.

ZDRAVLJE&SAVET: Ipak napredujete.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4