NEDELJNI HOROSKOP od 23 – 29. JULA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 23 – 29. JULA 2018.godine

22 Jula, 2018 Off By nika

Ovan

Posao
Neke poslovne šanse vam se mogu iznenada otvoriti, ali doza opreza jeste potrebna. Svako potpisivanje novih ugovora sada vuče određene predispozicije za probleme, bilo papirološke prirode, bilo što se konkretizacije dogovora tiče. Možda je bolje sačekati malo, ne zaletati se, dobro razmisliti. Na dnevnoj bazi, ovi će dani doneti povišenu energiju, dosta nervoze u obavljanju svakodnevnih obaveza, ali i situacije, ljude, dešavanja koji će vas kočiti ili ne toliko prijatno iznenađivati.

Novac
Troškovi neće moći da vas zaobiđu tokom ove nedelje. Ne uplićite se u bilo kakve rizične situacije po pitanju novca, bolje je truditi se da ga sačuvate nego ulagati u neisplative projekte.

Zdravlje
Jedna te ista slika kada je zdravlje u pitanju – probava, nesanica, problemi sa pritiskom i krvnim sudovima, mogućnosti za povrede nogu i zglobova.

Bik

Posao
Pomračenje Meseca u polju karijere dodatno baca akcenat na odnose sa poslovnim partnerima i šefovima. Moguće su neprijatne situacije, povišena energija i nervoza, pa i izjave i odluke koje ste duže vreme „gušili“ u sebi. Neki od vas neće uspeti da kroz sve ovo prođu „neoštećeni“, tako da su mogući i prekidi saradničkih odnosa. Ukoliko pokrećete nešto novo, nisam sigurna koliko je sada baš pravi momenat za to. Sve ukazuje da bi novi dogovori i poslovi mogli biti vrlo komplikovani po vas.

Novac
Mnogo nepotrebnih troškova, mnogo „bacanja“ para na stvari koje vam zaista nisu potrebne. Ne pozajmljujte novac drugima, teško ćete ga povratiti nazad.

Zdravlje
Problemi sa ishranom, zadržavanje tečnosti u organizmu, tegobe sa venama. Kod nekih se mogu javiti i tegobe sa žučnom kesom.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4