NEDELJNI HOROSKOP od 23 – 29. April 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 23 – 29. April 2018.godine

22 Aprila, 2018 Off By nika

OVAN

Posao

Šefovi su vas baš lepo „pritisli“, pa ne možete da prodišete kako valja od obaveza i poslova. No, i to polako ide ka svom završetku, pa ćete nekim težinama konačno stati na kraj poslednjeg radnog dana u nedelji. Vreme vam je da počnete da tražite ove šanse i poslovne prilike za sebe, pogotovo što već drugi deo ove sedmice može doneti prvo pokretanje, a možda čak i potpisivanje ugovora koji će se pokazati kao veoma značajan za vas. Na poslu ima nervoze, ali nemojte da dozvolite da vas isprovociraju…

Novac

U prvoj polovini sedmice treba biti oprezan po pitanjima novca, naročito ako hoćete da investirate ili obavljate neke veće kupovine. Ostatak perioda – polako krećete ka rasterećivanju….

Zdravlje

Nekako kao da će se sve „kačiti“ na vas – i kijavice, i problemi sa sinusima i glavoboljama, i alergije, i ujedi insekata…..Starijima i dalje period naglašenih hroničnih tegoba.

Hrana

Nepovoljni aspekti koji se tokom ove sedmice vezuju za vaš imunitet i celokupno zdravstveno stanje, upozoravaju vas da obratite pažnju na ishranu. Minerali i vitamini kroz sveže voće i povrće, ali i proteini kroz meso (juneće ili ćureće) i ribu pomoći će vam da lakše prođete kroz ovaj period.

BIK

Posao

U vašem su znaku Venera i Sunce, pa je lakše izboriti se za bolje poslovne pozicije. Da, ima još uvek problema u komunikaciji, u dogovorima, malo se i vi nervirate oko nekih situacija koje su se zakočile pa ni makac, ali generalno gledano – dosta solidno se vi borite. Ne samo to, i pobedjujete. Kada u drugom delu nedelje vaša vladarka pređe u polje posla, stvari će se dodatno popraviti. Shvatate da neki ljudi nisu iskreni prema vama, ali sada sa tim možete da izađete na kraj i okrenete situacije u svoju korist.

Novac

Prilivi pomalo kasne tokom ove sedmice, ili je teško nakupiti dovoljno novca da se plate zaostali računi ili porezi. Već sledeće nedelje ćete disati lakše….

Zdravlje

Problemi sa grlom ili radom štitne žlezde počeće polako da jenjavaju. Vodite računa da se ne povredite u nepažnji. Mogući su bolovi u ekstremitetima, problemi sa venama i limfnim sistemom.

Hrana

Znam da vam se ne dopada da vam kažem da bi vam sada odgovaralo najviše povrće i voće u neograničenim količinama, a da biste sve ostale namirnice trebali da svedete na najmanju moguću meru. Ali, to je najbolje i za vaše zdravlje i za vašu liniju….razmislite…

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4