Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila:  Veći dobitak za Ovna, Lav ima velike šanse za novu ljubav, Riba bije bitke na poslu

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila: Veći dobitak za Ovna, Lav ima velike šanse za novu ljubav, Riba bije bitke na poslu

22 Aprila, 2019 Off By nika

Nedeljni horoskop od 22. do 28. aprila 2019: Blizancima, Ribama i Bikovima bi trebalo da ovaj period bude vrlo dinamičan i uspešan. Šta svaki znak očekuje na polju ljubavi, posla i zdravlja saznajte odmah u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Iskreni saveti dobrih ljudi pomoći će vam da pregrmite ovo vama pomalo dosadno ljubavno razdoblje. Mnogi će posegnuti za praktičnom knjigom gde će naći niz korisnih saveta za svoj privatni život. Primeniće ih tek kasnije kad budu sa nekim.

KARIJERA: Vrlo je verovatan je krupniji materijalni dobitak koji će vas osnažiti i podstaći da još predanije radite dalje. Cenite svačiji trud, ali ono što se ovog puta postiglo smatraćete pre svega svojom zaslugom. Ipak, nađite načina kako da nagradite i druge oko sebe.

ZDRAVLJE&SAVET: Nije zlato sve što sija.

BIK

LJUBAV: Neki bi mogli da prolaze kroz iskušenje tajne erotske ljubavne veze ili će svoju naklonost prema nekom kriti jer tako određuju pravila ponašanja. U svakom slučaju, nije baš tipično za vas. Moralne dileme pratiće svakodnevno ovakvo stanje.

KARIJERA: Pred vama je sve otvoreniji put za razvoj na profesionalnom planu. Kod nekih će se to pokazati kao sve bolje povezivanje i saradnja sa ljudima iz struke ili sa strancima. Biće i onih koji će zbog posla malo putovati.

ZDRAVLJE&SAVET: Čuvajte svoju energiju…..…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4