NEDELJNI HOROSKOP | Od 21. – 27. MAJA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 21. – 27. MAJA 2018. godine

20 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Više opreza u dogovorima. Možete brzopleto uleteti u neku poslovnu priču ili projekat, da biste tek kasnije shvatili da ste očekivali jedno, a dobili nešto potpuno deseto. Samo treba biti realan u procenama i ne očekivati brda i doline. Da su pozitivne promene moguće – itekako jesu, ali one vam neće preko noći doneti stabilnost – za to ćete ipak morati da se malo potrudite. Moguća su češća poslovna putovanja, a nezaposleni će lakše u ovom periodu doći do solidnog predloga za posao.

Novac

Lako se možete zadužiti ili ostati bez dinara u džepu, jer ne vodite računa o svojim troškovima. Ukoliko trebate da investirate u nešto, ostavite to ipak za narednu sedmicu.

Zdravlje

Stariji Ovnovi trebaju da ograniče sebe po pitanju nekih namirnica – vodite računa o holesterolu. Takođe – manji problemi sa urinarnim infekcijama. Kod mlađih – moguća glavobolja, povremeno nervoza.

Hrana

Al će se ove nedelje dobro jesti….baš! Nedelja jakih društvenih aktivnosti, slavlja, veselja, druženja i sa prijateljima i sa porodicom, pa je više nego izvesno da ćete kušati sa zadovoljstvom i slatke i slane specijalitete….Još ako mama ili baka naprave vaše omiljeno jelo – ma milina!

 

Bik

Posao

Sve će po pitanju posla funkcionisati uglavnom korektno, samo je potrebno više pažnje obratiti na dogovore, pogotovo ako radite sa strancima ili za stranog poslodavca. Od vas će se očekivati više inicijative i kreativnosti, pa se spremite da uposlite svoje „sive vijuge“. Aktiviran znak Raka daje vam mogućnosti da nađete i neki dodatni poslić i malo popunite svoj budžet. Više mogućnosti za poslovna putovanja, a oni koji rade kao trgovci, komercijalisti – imaće pune ruke posla.

Novac

Ulazak Sunca u polje koje vlada finansijama daje Bikovima priliku da zarade sa strane, ali i stabilizuje njihovu materijalnu situaciju.

Zdravlje

Nemojte da vam nerviranje „jede“ džigericu. Nešto osetljiviji stomačni deo, a dame Bikovi bi mogle čisto predostrožnosti radi, da prekontrolišu grudi.

Hrana

Vašu želju za zdravijim načinom ishrane (ali i boljim izgledom) ove sedmice može pokvariti potreba za „konkretnijom“ hranom, pogotovo onom koja vas podseća na neka stara, dobra vremena. Mirisi i ukusi detinjstva zagospodariće vama.

 

Blizanci

Posao

Ukoliko vaš posao zahteva puno kretanja i puno razgovora – očekujte da ćete tokom ove nedelje ostvariti više nego dobre rezultate. Ako radite sa strancima, neke prilike vam se mogu otvoriti preko noći, a neki od vas bi sad mogli da povuku i konkretnije poteze u smeru odlaska van zemlje. Mogućnosti za češća poslovna putovanja. Nešto lošiji odnos sa saradnicima, najpre zbog nerazumevanja, ali i zbog kratkih rokova za završetak obaveza. Oko važnih odluka – ne odlučujte sami tokom ove sedmice!

Novac

Ove nedelje možete vratiti jedno veće dugovanje koje vam već dosta vremena stoji nad glavom, ali ćete zato ostati praznog novčanika….Nema veze, bitno je da ste skinuli problem sa vrata….

Zdravlje

Problemi sa grlom, plućima. Vodite računa da ne konzumirate previše hladne napitke. Moguće su i urinarne infekcije.

Hrana

Pojedini Blizanci mogli bi imati problem sa viškom vode u organizmu ili sa naticanjem stomaka. Konzumirajte češće čaj od peršuna ili đumbira, smanjite unos soli, a mogli biste da se okrenete laganijoj hrani, baziranoj na povrću i svežem voću.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4