NEDELJNI HOROSKOP | Od 20 – 26. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 20 – 26. AVGUSTA 2018. godine

19 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Dobar aspekt Merkura koji je konačno krenuo direktnim hodom, u drugom delu sedmice donosi mogućnost završetka papiroloških problema ili konačnog potpisivanja ugovora sa poslovnim partnerima. Solidne prilike i nezaposlenima da dobiju posao za koji su konkurisali u prethodnom periodu. Još uvek ste u periodu čišćenja zaostataka, pa navalite punom parom, jer ovo je poslednja nedelja u kojoj možete ove stvari i konačno završiti. Od sledeće nedelje krećete direktno, punom parom napred i samo napred!

Novac

Dobro za zaradu preko sezonskih poslova ili eventualno dodatnih poslovnih aktivnosti. Oni koji rade u sektoru usluga imaće takođe vrlo solidne prilive.

Zdravlje

Iscrpeo vas je period koji je iza vas i kod nekih može biti oslabljen imunitet. Mogućnosti za prehlade. Problemi sa varenjem – standardno, već neko duže vreme.

Bik

Posao

Konačno ste u sedmici kada vam tempo dešavanja apsolutno odgovara i savršeno se snalazite u svemu. Doduše, imaćete u prvom delu nedelje malo opušteniji stav nego inače, pa možete neke poslove zbrzati ili ofrlje uraditi. Dogovori su konačno krenuli kako treba i nekima od vas se ove nedelje smeši i potpisivanje ugovora koji im je veoma bitan. Manje probleme mogu očekivati oni koji sarađuju sa strancima, ali to je eventualno neki tip prolongiranja ili kašnjenja po pitanju isplata.

Novac

Konačno se i taj finansijski segment nešto više sredio nego do sada. Niste opušteni u potpunosti, ali makar funkcionišete lakše nego u prethodnom periodu.

Zdravlje

Mogući problemi sa kožom koji mogu biti posledica većeg konzumiranja slatkiša ili neadekvatne ishrane. Pojačan rad lojnih žlezda.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4