NEDELJNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP od 18 – 24. JUNA 2018. godine

17 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Hrana

Ma ko će još razmišljati o hrani, kada je ova sedmica puna provoda, druženja, zabavnih momenata? No, pošto ne možete živeti od vazduha, ipak se povremeno „primaknite“ ka stolu. Pažnju će vam privlačiti i apetit otvarati ukusno dekorisana jela, naročito ako ste u društvu!

Posao

Odnos sa autoritetima je pomalo nestabilan i treba i ove nedelje voditi računa o rečima, postupcima. Iako će vam živci biti prilično tanušni, negde biste trebali da imate na pameti ono što vam je najpreče – a to je sigurnost koju vam pruža postojeći posao. Kod nekih od vas biće jako naglašena potreba da presečete i da se oslobodite teških osoba, zahtevnosti i konstantnih prepreka koje vam nameće vaše radno mesto. Mogu samo da vam dam savet da razmislite pre konačne odluke.

Novac

Vi i novac niste prijatelji ove sedmice. U prevodu – svaki priliv vam se samo na kratko zadržava u džepu. Naglašena je rastrošnost a treba voditi računa i o rizičnim ulaganjima.

Zdravlje

Opet je nekako na prvom mestu sve ono što se vezuje za stomačni deo, kao i za varenje. Nervozu i stres smanjujte kretanjem i češćim boravkom u prirodi.

BIK

Hrana

Ove sedmice – ljubav prema dobrom zalogaju! Ali isto tako – i želja i potreba da svojim ukućanima ugodite, da im spremate najkompleksnija i najzahtevnija jela, da sa ljubavlju svaki zalogaj dekorišete – da pravite predstavu i za oči i za nepce!

Posao

Dobre ideje, one oko kojih se vredi potruditi i realizovati ih! Dodato će se aktivirati vaša potreba da nešto promenite, pa ćete još više biti u kontaktu sa ljudima sa kojima se razumete i koji vam eventualno mogu pomoći vezano za posao. Ulazak Sunca u znak Raka, vaše polje komunikacije i putovanja, neke od vas će „poterati“ i na poslovni put ove sedmice…..U svakom slučaju, na dnevnom redu su dogovori. Neće njih baš biti lako ostvariti, jer prepreke postoje, ali one su tu da biste ih savladali, zar ne?

Novac

Na kratko ćete „prodisati“ po pitanju novca, ali će se jako brzo pojaviti troškovi na koje nikako niste računali…U prevodu – biće para, ali će vam samo proći kroz ruke….

Zdravlje

Slatko je naklopati se, al treba mere imati! Pogotovo ako stomak pokazuje tendenciju da odbija saradnju i muči se da svari ono čime ga „natovarite“.

 

BLIZANCI

Hrana

Tranzit vašeg vladara Merkura kroz znak Raka doneće uživanje u porodičnim okupljanjima, odlasku na ručak kod mame ili bake, ali će probuditi i vašu potrebu za nekim starim jelima….onima koja imaju mirise i ukuse detinjstva…

Posao

Iz svakog problema, nejasnoće ili rasprave možete lako da isplivate tokom ovog perioda. Uspećete da povučete pravi potez ili kažete prave reči. Jedino odnos sa kolegama pokazuje značajniju nestabilnost, pa ne biste trebali da se uplićete u dokazivanja I isterivanje pravde. Takođe, saradnja sa inostranstvom može trpeti povremeno zastoje, a mogli biste imati I problema sa bilo kakvom dokumentacijom koja se vezuje za ovaj tip partnerstava. Proveravajte povremeno sebe, moguće su greške.

Novac

Po pitanju finansija i dalje ste u nestabilnoj poziciji. Ne zadužujte se dodatno, ne pozajmljujte i ne uzimajte kredite – ova nedelja nije pogodna za takve stvari.

Zdravlje

Nestabilno i promenljivo vreme neće vam odgovarati, a posebno bi stariji Blizanci mogli osetiti zdravstvene tegobe zbog toga.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4