NEDELJNI HOROSKOP od 15. do 21. APRILA: Ovan odoleva svakom iskušenju, Vodolija treba da više veruje u sebe, Lav izuzetno šarmantan

NEDELJNI HOROSKOP od 15. do 21. APRILA: Ovan odoleva svakom iskušenju, Vodolija treba da više veruje u sebe, Lav izuzetno šarmantan

15 Aprila, 2019 Off By nika

Nedeljni horoskop od 15. do 21. aprila 2019: Najveću naklonost planeta u ovom periodu uživaće Bikovi, Jarčevi i Rakovi. Saznajte šta očekuje svaki znak na polju ljubavi, posla i zdravlja u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Uspećete  da odolite svakom iskušenju. Vi znate šta tražite i toga ćete se i držati. Pokazaće se da ste bili u pravu. Ona osoba koju sad osvojite znaće da su vaše namere ozbiljne. Stoga ćete se zbližiti samo sa onima koji isto to očekuju.

KARIJERA: Neki će se okrenuti nepoznatom i tajanstvenom. Drugi će gledati da što više pomognu onima koji uče ili koji tek počinju u poslu. Treći će tražiti mogućnost rada negde sasvim daleko, ako može i na drugom kontinentu.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite ono što jeste i sledite svoj put.

BIK

LJUBAV: Izgledno je da će vam ići sve bolje i bolje. Pred vama su lepe ljubavne prilike, susreti sa dragim osobama, dobre zabave. Pokrenite se i idite među ljude, a pogotovo ako ste još sami. Budite mudri, otvoreni i staloženi kako samo vi znate da budete.

KARIJERA: Vaš poslovni interes polako se preusmerava na finansijska ulaganja. Ono što ste postigli, tu je, ali sad na dnevni red dolaze neke nove ili neispitane stvari. Možda ćete pokušati da dosegnete svoje snove kroz sasvim neobičan put.

ZDRAVLJE&SAVET: Verujte svom šestom čulu………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4