NEDELJNI HOROSKOP | Od 14. – 20. MAJA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 14. – 20. MAJA 2018.godine

13 Maja, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

I poslovno – krećemo u sveopšte promene! Sve ono što je do sada kočilo, otkočiće se, ali na takav način i takvom brzinom da će vam biti potrebna sva vaša prilagodljivost da se ne pogubite totalno. Sve ono što vam dođe u ovom periodu čupa vas iz korena i „prebacuje“ na neko drugo mesto, na ono na kojem zaista morate i trebate da budete. Ako popijete otkaz (ili ga sami date), vodite se onim – ovo je potrebno, jer me čeka nešto potpuno drugačije. A da vas čeka, čeka vas. Pustite sudbinu neka vas vodi.

Novac

Novac će i dolaziti i odlaziti potpuno van vaše mogućnosti kontrole. Iznenadni prilivi, ali isto tako neočekivani troškovi….

Zdravlje

Mlađim Ovnovima stoji dobra energija, polet i želja za pokretom. Stariji neka češće kontrolišu pritisak i krvne sudove. Promene u načinu ishrane donose vam dobrobit.

Hrana

Ulazite u period kada imate odlične mogućnosti da napravite velike promene i zaokrete po pitanju ishrane. Pravi je trenutak da probate nešto novo – nove kuhinje, nove začine, nove recepte, ali i momenat kada na stare, loše navike – možete staviti tačku.

Bik

Posao

U vašem su znaku Sunce, Merkur, Uran ali i mlad Mesec, tako da je pravi trenutak da se pokrećete, aktivirate, delujete! Mars ulazi u vaše polje karijere, pa nekima od vas već „mirišu“ velike poslovne promene, koje će naravno (a kako bi to kod vas bilo drugačije) biti obojene žurbom, nervozom, intenzitetom. U ovoj nedelji ste kao pomereni iz ležišta, pa ćete čas funkcionisati savršeno, čas imati osećaj da vam situacije izmiču iz ruku u potpunosti. Samo polako, navići ćete se već, ne brinite!

Novac

Sedmica pred vama je dobra za zaradu, a pojedinci bi mogli baš lepo da se opare. Malo samo zakočite kada je kupovina u pitanju i sve će biti u redu.

Zdravlje

Mogli biste imati manjih problema sa probavnim traktom i varenjem. Kao što je to već navedeno na početkuk teksta – promene po pitanju ishrane su zaista više nego dobro došle.

Hrana

I kod vas počinje period velikih promena u ishrani. Neko će u potpunosti preći na „letnji režim“ i uživati u neograničenim količinama voća i povrća, dok će neko drugi shvatiti da pod hitno mora da uvodi novitete da bi se osećao dobro.

Blzanci

Posao

Malo opreza početkom nedelje, jer će biti dosta nervoze u poslovnom okruženju. Moguće su neočekivane situacije, rasprave ili čak prekidi odnosa sa saradnicima iz inostranstva. U svojoj glavi imate mnogo planova i ideja, a neke od njih ćete od ovog perioda početi polako i da realizujete. Ukoliko ste privatnik – sledi vam obnova saradnje sa bivšim poslovnim partnerom. Takođe, neki od vas su u vrlo ozbiljnim pripremama da se osamostale i pokrenu sopstveni biznis. Samo polako, ne žurite.

Novac

Ulazak Venere u znak Raka i vaše polje koje vlada finansijama doneće vam bolje prilike za zaradu, ali i lakšu mogućnost da rešite neke obaveze i dugovanja.

Zdravlje

Dobar trenutak bi bio da, ukoliko ste stariji pripadnik znaka, prekontrolišete stanje svog organizma. Kod mlađih – varenje, grlo.

Hrana

Imate „zdrav“ apetit ovih dana i uživaćete u svakom zalogaju. Više bi vam odgovarala hrana koja je kuvana, barena ili grilovana. Izbegavajte mesne proizvode, naročito one kupljene na kioscima brze hrane. Neophodno vam je sveže povrće.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4