NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. AVGUSTA 2018. godine

NEDELJNI HOROSKOP od 13. do 20. AVGUSTA 2018. godine

12 Avgusta, 2018 Off By nika

OVAN

Posao
Vaš vladar se vratio u retrogradnom hodu u polje karijere, pa će se dodatno aktivirati sve ono što je vezano za prošlost – nekadašnji poslovi, poslovni partneri, ponude od ranije, a moguće I nešto na šta čekate već mesecima da se realizuje. Da se razumemo, teško je da ove nedelje može biti nekog konkretnog pomaka, ali može biti pregovora koji bi tokom naredne sedmice već imali osnov za pravi početak. U odnosu sa nadređenima budite posebno oprezni, ipak ste vi na njihovom “terenu”.
Novac
Finansije možda I ne bi bile loše, da vi ne vučete neke čudne poteze, novac vam nekontrolisano odlazi, a moguće je I da neke pare tokom ove nedelje izgubite….ili da vas pokradu.
Zdravlje
Problem sa varenjem, na koji vam je već ukazano u odeljku za hranu I koji možete relativno lako regulisati. Energetski ste pomalo nestabilni I potrebno vam je da se odmarate više.

 

BIK

Posao
U poslovnom segmentu je trenutno jedna mirnija I opuštenija faza. Da se razumemo, pritisaka od strane drugih ima I dalje, ali ili su oni popustili, ili ste vi našli način kako da to prevaziđete bez većih problema po sebe. Sve ono što se vezuje za stvari koje su vam važne, a što se dosta dugo razvlači, trenutno je u nekoj fazi pred završetak. Moguće je da ćete do kraja stići tokom ove sedmice, a ako ne – onda u prvim danima naredne nedelje. Korektan odnos sa kolegama, ali I autoritetima – neke tenzije su splasnule.
Novac
Privlačićete novac I moguće je da prilivi budu solidni tokom ovog perioda. Ono što je malo problematično jeste jedno veće dugovanje ili trošak koji morate regulisati ove sedmice.
Zdravlje
Ukoliko su se neke tegobe javile tokom protekle sedmice, u ovoj ćete naći način da ih regulišete. Generalno – povoljna zdravstvena situacija.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4