Nedeljni horoskop | Od 11 – 17. JUNA 2018: Strelac i Jarac na ivici pucanja, Devica pred zaljubljivanjem

Nedeljni horoskop | Od 11 – 17. JUNA 2018: Strelac i Jarac na ivici pucanja, Devica pred zaljubljivanjem

10 Juna, 2018 Off By nika

OVAN

Posao

Odlična nedelja da se realizuje jedan, prilično važan poslovni dogovor. Da se „bace“ potpisi i sve zaključi kako treba. Čak i nezaposleni mogu da se „ovajde“ i pronađu, možda privremen ili na kratak ugovor, ali dosta solidan posao. U svakom slučaju – ovo vam je sedmica dobra za realizaciju, dobra za dogovore, za kretanje, čak dobra i za privatne poslove, ali samo one koji funkcionišu već duži niz godina. Nije dobra za uplitanje u rasprave sa starijim kolegama ili šefovima, jer će vas „saseći“ – i imaće pravo!

Novac

Finansijska situacija ide ka poboljšanju. No, morate obratiti pažnju na ponedeljak i utorak, jer u tim danima ste skloni da previše potrošite ili da nešto preplatite.

Zdravlje

Tegobe sa stomačnim delom više će potkačiti starije Ovnove. Mlađi bi morali da nađu izduvni ventil za nervozu.

Hrana

U ovoj sedmici su vam vaši živci najpreči, pa gledajte da ih sačuvate, a pogotovo ne jedite kad ste nervozni, jer će vam hrana ili pasti kao kamen na želudac, ili nećete moći da jedete od nervoze. Odgovaraju vam mali obroci, ne pretovarujte stomak, jer će postojati problem sa varenjem!

BIK

Posao

Pojedini Bikovi će vrlo ozbiljno početi da se interesuju za pokretanje privatnog posla. Vreme je da se ovom segmentu posvetite, jer ste ušli u fazu kada je pokretanje i moguće i poželjno. Mlad Mesec u vašem polju posla i finansija daje vam vetar u leđa – pa izvolite, usudite se da zakoračite u nešto nepoznato! Generalno gledano – manji problemi u partnerskim odnosima i saradnjama, uglavnom zbog toga što ni vi ni druga strana trenutno ne težite kompromisu, već želite da isterate svoje.

Novac

Popravljanje finansijskog segmenta je tek naglašeno, pa tokom ove sedmice ipak nećete imati potrebnu stabilnost. Obratite pažnju prilikom kupovine – skloni ste da potrošite više od planiranog.

Zdravlje

Pored potrebe da promenite nešto u načinu ishrane, trebali biste ozbiljno da uzmete u razmatranje neki vid rekreacije.

Hrana

U prvih par dana možete toliko preterivati kada je hrana u pitanju, toliko se prepuštati užicima da će i vama u jednom trenutku biti jasno da ovako više ne može. Mlad Mesec vam daje priliku da zaista, iz korena promenite nešto, a samim tim se osećate bolje i budete zdraviji!

BLIZANCI

Posao

Mlad Mesec u vašem znaku i polju ličnosti tokom ove sedmice donosi vam ulazak u novu životnu fazu, koja će se između ostalog, odraziti i kroz poslovni segment. U prvom delu ove sedmice shvatićete da neke stvari ne radite na pravi način i da je promena neophodna. Razmislite dobro o potezima koje ćete povući, jer će oni obeležiti duži naredni period za vas. Prvi deo nedelje može vam doneti neke manje neprijatnosti na poslu, moguće i probleme sa kolegama koji vam rade iza leđa…

Novac

„Napad“ troškova, ali i dugovanja kreće na vas od samog početka nedelje. Ne padajte u dubiozu, ubrzo ćete izaći iz ovih problema.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom kod starije generacije ovog znaka. Mlađi – glavobolja i nesanica.

Hrana

Potrebni su vam obroci sa više biljnih vlakana i proteina. Takođe, bilo bi dobro da obroci ne budu previše obilni. Obzirom da je ove sedmice mlad Mesec u vašem znaku, možete napraviti velike promene po pitanju ishrane, koje će vam od samog početka izuzetno prjiati.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4