Nedeljni horoskop od 10. do 17. juna 2018: Sjajan period za Vodolije, Ovnove i Strelčeve

Nedeljni horoskop od 10. do 17. juna 2018: Sjajan period za Vodolije, Ovnove i Strelčeve

9 Juna, 2018 Off By nika

Nedeljni horoskop od 11. do 17. juna 2018: Prema prognozama astrologa, lepi dani očekuju Vodolije, Ovnove i Strelčeve. Šta vaš znak očekuje u ovom periodu i na koji aspekt života bi najviše trebalo da obratite pažnju saznajte u ovonedeljnom horoskopu.

OVAN

LJUBAV: Velik broj izlazaka i širok krug ljudi koji neprestano raste učiniće vam ove dane dinamičnim. Retki su oni koji će biti sami, a uglavnom će se oko vas motati drage vam osobe. Bićete ispunjeni bez obzira na vaš status samca ili „u paru“.

KARIJERA: Saradnja s mladim osobama biće najbolji deo posla ove nedelje. Sve ostalo biće povezano sa stresovima ili malim borbama u kojim ćete izgarati. Uspećete da postavite neke stvari, ali na kraju ćete se pitati koliko sve ima smisla. Ima.

ZDRAVLJE&SAVET: Potrudite se da budete jasni i s manje strasti.

 

BIK

LJUBAV: Ako ste još sami i iskreno želite ljubav, pokrenite se. Ovo su dani kad bi moglo da zaiskri na terasi lokalnog kafića, u sasvim neobaveznim druženjima uz kafu ili na putu do škole. Ako ste u vezi, oboje ćete se kretati više nego inače. Možda ćete i putovati.

KARIJERA: Rado biste promenili svoj sistem procene ljudi. Poradićete na tome. Ovaj put vaši kriterijumi biće viši, a pratiće ih i vaša veća otvorenost prema drugima. Putem jasnije komunikacije sklapaćete nove poslovne dogovore.

ZDRAVLJE&SAVET: Moguća su kraća putovanja.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdrža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

KARIJERA: Isprobavaćete različite opcije poslovanja. Neki će se čak usuditi i da rizikuju. Ova igra doneće vam i određenu radost jer neće biti dosadno. Umetnici pred publikom imaće sve više posla, a pljesak neće izostati.

ZDRAVLJE&SAVET: Poradićete na svom stilu. Menjate ga.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4