NEDELJNI HOROSKOP od 09 – 15. JULA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 09 – 15. JULA 2018.godine

8 Jula, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Treba korigovati odnos sa nadređenima – izvesno je da pritisak sa njihove strane na vas postoji, ali bilo bi dobro da pokušate da izbegavate nesuglasice. Imate dobru radnu energiju i pored manjih zastoja ili prepreka koji postoje tokom ove sedmice – usmerite se na svoje ciljeve i izvesno je da ćete ove prepreke savladati. Odnos sa kolegama korektan.Ukoliko ste privatnik, zahtevi tržišta postaju sve izraženiji i moraćete da korigujete nešto po pitanju cena ili asortimana proizvoda koje nudite.

Novac

Veće povećanje priliva ukoliko radite u uslužnim delatnostima. Generalno gledano – finansije su prilično stabilne, iako vas čekaju troškovi oko članova porodice ili letovanja.

Zdravlje

Varenje, rad želuca i creva – mogu vam tokom ove sedmice praviti manje probleme ukoliko ne budete odgovorniji kada je ishrana u pitanju.

 

Bik

Posao

Problemi u dogovorima će biti vrlo prisutni, a itekako je moguće da će i komunikacija sa saradnicima i kolegama povremeno tokom ove sedmice biti napeta. Moguće je odlaganje dugo očekivanog poslovnog putovanja ili problemi sa papirima i dozvolama ukoliko do odlaska ipak dođe. Uz podršku nekog iz vašeg kruga saradnika, problem se može rešiti u drugom delu sedmice. Period je povoljan za kreativne aktivnosti, nove ideje i rešenja. U privatnom sektoru – izrazito povećanje obima poslovanja.

Novac

Stoje vam troškovi koje biste mogli baš i da izbegnete, pošto ih sami stvarate ili impulsivnim kupovinama ili nekim vidom razbacivanja novcem. Neki od vas mogu osvojiti manje dobitke u igrama na sreću.

Zdravlje

Oprez u saobraćaju, pogotovo ukoliko putujete van zemlje. Rekreativcima i sportistima stoje mogućnosti za povrede.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4