NEDELJNI HOROSKOP | Od 09 – 15. Aprila 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 09 – 15. Aprila 2018.godine

8 Aprila, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Tvrdoglavo insistiranje na svojim stavovima ili svom načinu funkcionisanja u poslovnom okruženju malom broju vas će doneti dobre rezultate. Ostali će se uglavnom nervirati. Vaša brzopletost izaziva nerazumevanje kod onih sa kojima radite, pa gledajte da je se manete i funkcionišete uporno i istrajno, ali polako. Vi za sada to još uvek ne vidite, ali promene na bolje se polako pripremaju i uskoro će se realizovati. Kontakti sa saradnicima vas mogu povremeno iscrpljivati. Ne dajte se, samo lagano….

Novac

Finansije su dosta dobre tokom ove sedmice. Imaćete jedan manji, neplaniran trošak početkom ovog perioda, ali brzo ćete se novčano „povratiti“ i stabilizovati.

Zdravlje

Kontrolišite češće krvni pritisak. Moguće su glavobolje i problemi sa nesanicom, pogotovo u danima vikenda.

Hrana

Mislim da ste već svim prijateljima dosadili sa vašom rečenicom – „krećem na dijetu koliko sutra“…a to sutra nikako da dođe. Trenutno se baš opuštate kada sednete za sto, to su vam retki zaista mirni trenuci tokom dana i jednostavno – ne možete sebi da uskratite to uživanje….

Bik

Posao

Ova nedelja će da vas nervira po pitanju posla. Neke će vas situacije bosti u mozak, ali se potrudite da ne dižete odmah u vazduh sve oko sebe. Malo zakočite, ohladite glavu, razmislite – pa onda delajte. Naročito je sam početak sedmice protkan napetošću, pa tada budite posebno obazrivi. Generalno gledano – ako se držite ovih nekih osnovnih pravila, proći ćete kako valja. Vaši planovi dolaze na realizaciju, daje vam se mogućnost i da obnovite saradnje ili promenite dogovore u svoju korist.

Novac

Novca ima, novca nema. I tako iz dana u dan. Finansijski ste nestabilni, ali ne u tolikoj meri da ne biste mogli da se iščupate iz problema.

Zdravlje

Ako se ne prehladite u prvim danima ove nedelje, ostatak ovog perioda je povoljan po vas po pitanju zdravlja. Stariji neka ipak prekontrolišu štitnu žlezdu.

Hrana

U ovom periodu toliko „slatko“ jedete, da prosto otvarate apetit onima koji su oko vas. Ne samo da ćete se često počastiti dobrim zalogajem, već ćete uživati i u čaši vina uz obrok. Pa zašto da uživanje ne bude kompletno….

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4