NEDELJNI HOROSKOP Od 08.- 14. APRILA 2019.godine

NEDELJNI HOROSKOP Od 08.- 14. APRILA 2019.godine

7 Aprila, 2019 Off By nika

OVAN

Posao

Za sve što radite vezano za poslovni segment u ovom periodu imate osećaj da idete korak napred, pa korak unazad. Sve skockate kako treba, a onda se u poslednjem momentu to nekako raspline, odloži ili ostane samo na onom čuvenom „videćemo, kad bude vreme“…Povremeno smatrate da trošite ogromnu količinu svoje energije ni na šta, jer taj krajnji rezultat izostaje. Još ako radite neki dopunski posao da biste popravili svoju finansijsku situaciju – e, vi imate dupli problem….

Novac

Zaradite….i samo vam prođe kroz prste taj novac i nestane kao da ga nikada nije ni bilo. Nisu vaši prilivi loši trenutno, ne. Ali su dugovi i troškovi života mnogo zahtevni za vaša primanja….

Zdravlje

Super ste, pa baš i niste. Čudno se osećate – čas puni energije, čas isceđeni. Moguće vrtoglavice.

 

BIK

Posao

Poslovno – ne stojite vi ni malo loše. Šta više – preko prijatelja ili kolega možete sada ili napraviti neki dobar posao ili doći u kontakt sa osobama koje su prilično ozbiljne i sa kojima se vredi dogovarati. Ukoliko sada tražite dodatni izvor prihoda i neku dopunsku poslovnu aktivnost – više je nego izvesno da ćete je i pronaći. Ukoliko ste pak nezaposleni – potegnite sve svoje veze i vezice i ne razmišljajte mnogo kada se poslovna šansa otvori.

Novac

Finansijski ste u ovoj sedmici stabilni. Možete zaraditi čak i više od očekivanog.

Zdravlje

Mentalno – još uvek postoji pritisak na vas. Fizički – dobro ste. Više povedite računa o ishrani….…NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3 4