NEDELJNI HOROSKOP od 06 – 12. AVGUSTA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP od 06 – 12. AVGUSTA 2018.godine

5 Avgusta, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Venera u polju javnosti I poslovnih partnerstava daje dobre preduslove za kvalitetnije saradničke odnose, ali I za vaš konkretniji “izlazak” pred partnere sa nekim idejama I rešenjima. Konjukcija Sunca I retro Merkura donosi vam ponovljenu šansu, a više nego izvesno I realizaciju poslovnog dogovora ili projekta. Takođe, odličan je period da se propusti lako isprave I da se završi sa papirologijom koja se već izvesno vreme oteže.

Novac

Uran kreće retrogradno u polju novca dajući vam iznenadne, jako povoljne šanse da naplatite neko potraživanje ili dug.

Zdravlje

Nešto ste ni tamo ni ovamo. Dobro vam je, ali ne baš potpuno. Čas ste puni energije, čas kljoknete i mrzi vas da se pomerite.

Bik

Posao

Tokom ove sedmice moraćete ponovo sa saradnicima da prođete kroz neke detalje vezane za dogovore, možda da ispravite dokumentaciju ili rešite neku sitnu problematiku. Takođe, u jednom momentu ćete imati nešto lošiji odnos sa šefovima jer će smatrati da niste dovoljno ažurni I da niste na vreme završili svoje obaveze. Bitan period za one koji imaju privatne poslove – mogućnost realizacije jače poslovne saradnje o kojoj već neko vreme pregovarate.

Novac

Nedelja koja je dobra za naplatu potraživanja I dobijanje novca preko poslova koje ste odradili u prethodnom periodu.

Zdravlje

Manji problemi sa kožom – moguće su alergijske reakcije, osipi, ekcemi. Kod starijih Bikova – uzimajte više tečnosti.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4