Nedeljni horoskop | Od 04 – 10. JUNA 2018.godine

Nedeljni horoskop | Od 04 – 10. JUNA 2018.godine

3 Juna, 2018 Off By nika

Ovan

Posao

Kvadrat Sunca i Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacije, susreta – upozorava vas da obratite pažnju prilikom konkretizacije nekih dogovora. Morate biti skoncentrisani i izdetaljisati ama baš sve, nemojte se voditi onim – to ćemo precizirati „u hodu“, jer na taj način možete samo sebi naškoditi. Ne budite lakoverni, ali ni previše samouvereni. Ukoliko se nešto više fokusirate, još biste mogli ostvariti i jako dobre dogovore i nove poslove. Takođe, smanjite impulsivnost prema onima sa kojima radite.

Novac

Ukoliko se zatrčite u neki posao, možete ostati na gubitku. Takođe, ove su vam nedelje pojačani troškovi, tako da morate voditi računa o svakom dinaru.

Zdravlje

Ne sedajte umorni, nenaspavani ili pod dejstvom alkohola za volan. Starijim Ovnovima – meteoropatske reakcije.

Hrana

Apetit je taman „kako treba“, vaše raspoloženje je na nivou i ove sedmice nema nekih posebnih saveta za vas. Jedino biste mogli da malo smanjite slatkiše i sladolede i da ih zamenite voćem i voćnim salatama.

Bik

Posao

Poslovni segment bi trebao da bude dosta korektan tokom ove nedelje. Ipak, postoje situacije na koje biste trebali da obratite pažnju. Može se dogoditi da zaboravite na neke obaveze, da napravite grešku, ili da pak imate problem papirološke prirode. Takođe, itekako je moguće da će atmosfera na radnom mestu biti povremeno jako čudna, dosta toga će biti nedefinisano i nejasno, a možete u nekom momentu pomisliti i da vam neko od kolega radi iza leđa. Vi gledajte svoje obaveze i usmerite se na njih.

Novac

Stoje vam izdaci koji se uglavnom vezuju za kuću ili za članove porodice. Mogući su kvarovi kućnih aparata, pa ćete biti prinuđeni da tražite pomoć majstora…

Zdravlje

Zdravstveni segment kod mlađih Bikova je korektan. Stariji pripadnici znaka bi više trebali da obrate pažnju na stomak.

Hrana

Na prvo mesto biste trebali da stavite hidrataciju ove nedelje. I ne – to ne podrazumeva alkoholna ili gazirana pića. Potrebna vam je stara dobra voda, sokovi od voća ili povrća, i naravno – namirnice koje u sebi sadrže veći procenat vode.

Blizanci

Posao

Kvadrat od strane Neptuna iz polja karijere na Merkur i Sunce u vašem znaku, upozorava vas da vodite računa o onome što govorite, ali i da ne uzimate zdravo za gotovo informacije koje dobijate. Ne preporučuje vam se da na osnovu onoga što čujete, reagujete – već pre da sačekate dan ili dva da biste informacije proverili. Trudite se da ne zanemarujete svoje redovne obaveze i nemojte ostavljati stvari „za sutra“, jer vam to može proizvesti probleme. Odnos sa kolegama vrlo promenljiv.

Novac

Finansijska situacija može biti povoljna po vas, jer vam stoje neki prilivi koje niste očekivali. Ipak, morate da povedete računa o svojim troškovima.

Zdravlje

Stariji pripadnici znaka bi mogli imati meteoropatske reakcije ili problem sa pritiskom, venama. Kod mlađih – ishrana.

Hrana

U ovoj nedelji treba izbegavati alkoholne napitke, ali i veće količine energetskih pića, kafu. Bolje se rashladite sa čašom limunade sa malo leda ili bilo kojim drugim sokom od svežeg, ceđenog voća. Stomak će vam nešto biti osetljiviji, pa vodite računa o kvarljivim namirnicama.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4