NEDELJNI HOROSKOP | Od 02 – 08. JULA 2018.godine

NEDELJNI HOROSKOP | Od 02 – 08. JULA 2018.godine

2 Jula, 2018 Off By nika

OVAN

Posao

U ovom periodu niste strpljivi ni malo. Očas posla vas neko može nezgodno „nagaziti“ pa čak i nekom najbezazlenijom primedbom. Doduše, vi kao da ćete privlačiti frku u svoj život – odnos sa saradnicima će povremeno biti vrlo uzburkan. Okolnosti u firmi u kojoj radite vas odavno pritiskaju i u ovom periodu kao da ćete svu nakupljenu negativnost izbaciti. Koliko god ova nedelja bila loša za komunikaciju, ona je dobra što se tiče ideja, kreativnosti, čak i pronalaska nekog dodatnog poslovnog angažmana.

Novac

Koliko god novca imali, osećate potrebu da živite „na visokoj nozi“. Baš iz tog razloga nećete ni malo kontrolisati svoje troškove, već ćete novcem raspolagati vrlo ležerno..

Zdravlje

Opozicija Marsa i Merkura koja je aktuelna ove nedelje može se odraziti kroz probleme sa saobraćajem, kroz povrede – bili mlađi ili stariji, budite oprezni u ovom periodu.

Hrana

Iako negde shvatate da bi vam bile potrebne promene u načinu ishrane, još uvek ne možete da prevaziđete potrebu za hranom koju volite, a koja vam se u ovom periodu ne preporučuje. Na prvom mestu su slatkiši, ali i sva preteška i prezačinjena hrana.

 

BIK

Posao

Neki poslovni potezi, pogotovo ako precenite svoje snage i sposobnosti, mogu se vrlo brzo pokazati kao neisplativi ili vas uvesti u gubitak. Ne savetuje vam se žurba po bitnim pitanjima, ionako je ona sada samo kontraproduktivna. Vaše su pozicije dosta stabilne i ne možete ih pokvariti, već samo ojačati, pogotovo jer imate veliko poštovanje i podršku i od strane saradnika, ali i od strane šefova. U ovom periodu vam može doći više zanimljivih ponuda – ne žurite, dajte sebi vremena za odluku.

Novac

Rizik od finansijskih gubitaka postoji, to je već rečeno….ali postoji i velika šansa da nekim impulsivnim trošenjima debelo istanjite svoj novčanik.

Zdravlje

Zdravstvena situacija je prilično stabilna. Menjajte navike po pitanju ishrane i trudite se da izbacite stres kroz fizičku aktivnost.

Hrana

Ko šta radi – vi ove nedelje non stop nešto grickate, uglavnom na nervnoj bazi. I vi sami ste svesni koliko vam te gomile slatkiša, čipseva i brze hrane ne prijaju, ali jednostavno – trenutno ne možete da obuzdate sebe.

 

BLIZANCI

Posao

Nešto mi izgleda da vam tokom ove sedmice poslovne obaveze baš i nisu najmilija stavka. Kao da ćete gledati svaku mogućnost da izvrdate ili da svoje obaveze prebacite na druge. Nije zato ni čudo što možete pretrpeti prilično ozbiljne kritike i od strane kolega, ali i od strane nadređenih. Ne radite stvari na brzinu, samo da biste ih skinuli sa dnevnog reda, jer su itekako moguće greške i propusti. Pokušajte da se fokusirate i bolje organizujete. Imate podršku drugih, pa saslušajte povremeno njihove savete.

Novac

Iako novac pristiže nekim redovnim i normalnim tempom, vama to nije dovoljno u ovim danima. Gledate da pronađete i neku mogućnost zarade „sa strane“.

Zdravlje

Saobraćaj je i dalje postavljen problematično. Takođe – i mogućnosti povreda. Starijim Blizancima je potrebno više odmora.

Hrana

U periodu ste kada vam je potrebno više energije, pa slobodno možete pojačati svoju ishranu ribom, jajima, mesom i mlečnim proizvodima. Sve vrste povrća će vam izuzetno prijati, a od voća – najviše maline, borovnice, kupine.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4