NEĆE TAJ DA TE ŽENI, ON BI DA SE MALO ZABAVI PA DA GANJA DRUGE: Prepoznaj ženskaroša u 5 koraka!

NEĆE TAJ DA TE ŽENI, ON BI DA SE MALO ZABAVI PA DA GANJA DRUGE: Prepoznaj ženskaroša u 5 koraka!

3 Septembra, 2017 Off By nika

On je vešt manipulator koji svojim komplimentima i romantičnim gestovima lako osvaja žene. Želi samo odnos, ali brzo gubi interes, pa uleće iz jedne veze u drugu. Evo nekoliko primera koji će vam jasno staviti do znanja da li je vaš dragi ženskaroš.

Čim dobije ono što želi, ide dalje

Ženskaroš je slatkorečiv, ljubazan i pun komplimenata, a najčešće “lovi” žene koje imaju nisko samopouzdanje. Uvek pažljivo bira reči, jer time želi da dobije samo jednu stvar – seks. Često ga prati loš glas, pa je najbolje da s njim budete na oprezu.

Ti si ona prava

On voli da preteruje u davanju komplimenata i već pri upoznavanju tvrdi da ste vi ta koju je čekao ceo život. Tu rečenicu je najverovatnije izrekao nebrojeno puta o čemu svedoče njegove brojne veze. On samo želi da zadovolji svoje seksualne apetite, a na prvi znak problema traži drugu. Jako brzo ulazi u vezu, a još brže iz nje izlazi, a seksom leči nisko samopouzdanje.

Preterivanje s romantičnim gestovima

Ženskaroš je vešt igrač koji je naučio šta tačno da uradi da bi se žena osećala posebno. Prvi znak za uzbunu je preterivanje sa romantičnim gestovima. Njima želi da kamuflira svoje mane i sakrije nesigurnost, a upravo to je dokaz da po tom pitanju već ima praksu.

 

 Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2