NE PRISTAJTE NA MLAKONJE: Pravi je onaj koji vam ljubav iskazuje DELIMA!

NE PRISTAJTE NA MLAKONJE: Pravi je onaj koji vam ljubav iskazuje DELIMA!

15 Aprila, 2018 Off By nika

Ni muškarci, kao ni vi, drage dame, nisu uvek sigurni u obostranu ljubav, pa često fali ono malo strpljenja kako bismo bile sigurne i čule sudbonosne reči. Devojke, samo malo “otvorite oči”, i bićete sigurne da li je on “onaj pravi”: zaboravite ono “volim te” – analizirajte njegova dela!

 

Ukoliko, dok čitate ovo, pronađete vašeg dragog baš u svakoj tezi, možemo samo da vam čestitamo na sreći – on je “taj”! Iako ne možemo nekog naterati da mu bude stalo, ne klonite duhom, možda se nešto i da popraviti…

 

1. Priče o drugim ženama rezervisane su samo za “mačo-momenat”

Ukoliko svoje vreme provodi sa vama i često traži vaše mišljenje, a pri tom ne pokazuje interesovanje za viđanje sa drugim ženama, poruka je jasna – našao je svoju! Ipak, kada je raspoložen da o lepšem polu razgovara samo onda kada mu je razdrman ego – ne brinite, ipak je muškarac!

 

2. Negoduje vaše dosadne priče o bivšima

On ne želi da vas zamišlja sa drugim, čak ni kad se radi bivšem. Neprijatno mu je kada spominjete druge momke. Naravno, trudiće se da to ne primetite. Postoje i oni koji se osećaju ugroženim kada vide da vam drugi muškarci poklanjaju pažnju. Predlažemo da takvom malo podignete samopouzdanje.

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2