SAMOPOŠTOVANJE JE VAŽNIJE OD BILO KOG MUŠKARCA: Ne gazi sebe zbog mrvice njegove pažnje jer će na kraju ipak otići!

SAMOPOŠTOVANJE JE VAŽNIJE OD BILO KOG MUŠKARCA: Ne gazi sebe zbog mrvice njegove pažnje jer će na kraju ipak otići!

17 Septembra, 2017 Off By nika

Nikad nemoj činiti ništa samo da bi mu se više svidela ili da ti pruži više pažnje. Jer neće.Nikad nemoj zameniti poštovanje za pažnju jer njegova pažnja ne znači da te poštuje.

 

Može da gazi po tebi, iskorišćava te i da te pravi budalom bez da to primetiš jer sve što vidiš je njegovu pažnja i nije te briga kakva je ona.

 

Prvi muškarac kojeg sam mislila da volim nije me poštovao. Iskoristio me, njegovi prijatelji su me smatrali ludom i slamao mi je srce nekoliko puta.

 

I znao je da ću mu se uvek vratiti. Nikad nisam bila dovoljno snažna da se zauzmem za sebe jer mi je on uzeo snagu i učinio me slabom. On je bio  moja slabost i šta god bi rekao, dopuzala bih k njemu brže nego bi on skinuo majicu. Bila sam mlada, naivna i mislila sam da sam zaljubljena.    Dopustila sam da me izmanipuliše i da izgledam glupa jer nisam dovoljno poštovala samu sebe.

 

Na taj način sam mu dopustila da me iskoristi, sve zato jer sam želela pažnju. Ništa mi drugo nije bilo važno. Želela sam čuti svoje ime s njegovih usana, da misli na mene kad me nema i da me želi. Činila sam za njega stvari koje nisam želela jer sam želela svu njegovu pažnju.….NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI….

 

Stranice: 1 2 3