Ne budite ovakve: Ovo su nekoliko  tipova žena koje muškarci ne podnose!

Ne budite ovakve: Ovo su nekoliko tipova žena koje muškarci ne podnose!

6 Aprila, 2019 Off By nika

Dakle, prvo i osnovno pravilo je da muskarci najvise vole skromne devojke i zene. Ove primere koje cemo vam navesti mozete uzeti i kao savet kako nikako ne smete da se ponasate jer je gotovo sigurno da to muskarce izludjuje.


1. Tračara i večno “prigovaralo”

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radimo 24 sata dnevno! Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu stalno nešto da traže, prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, to ću sam promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti!

 

2. Večno opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica: “Uh, rado bih to pojela, ali ima previše kalorija”, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A ako mu još počnete prigovarati u stilu: “Zašto piješ pivo, pa znaš da to deblja”, ekspresno će pobeći od vas! Muškarci vole kad su devojke opuštene i pre svega znaju da uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno otpustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima…...NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

Stranice: 1 2 3