Narednih SEDAM dana PLANETA LJUBAVI pravi VELIKE PROMENE, neki neće izdržati PRITISAK!

Narednih SEDAM dana PLANETA LJUBAVI pravi VELIKE PROMENE, neki neće izdržati PRITISAK!

8 Jula, 2018 Off By nika

Planetarna konfiguracija na nebu imaće ove nedelje jak uticaj na mnoge znakove horoskopa jer dolazi do većih promena.

Venera ovog ponedeljka ulazi u Devicu, te ćemo se zbog toga svi sudariti sa svim onim praktičnim, inteligentnim, sa nečim i nekin na koga možemo da se oslonimo. Takođe, posle pet meseci, Jupiter prestaje svoj retrogradni hod, te ćemo osetiti veliki talas optimizma, u pravo vreme – pred letnje odmore. Ukoliko budete mislili pozitivno, kraj nedleje donosi nagrade.

 

OVAN

Prednjačite u svemu, pa tako i u ispunjavanju planova za leto. Venera će vam čuvati zdravlje i elan, te je na vama samo da uživate. Međutim, pomračenje Sunca pomrsiće vam konce kod kuće i u vezama sa ljudima vezanim za dom, tako da povedite računa da vam se nešto ne obije o glavu.

 

BIK

Volite za sve pare, drgai Bikovi! Jasno, volite da stanete na sigurno tlo pre nego što se prepustite ljubavi, ali Venera želi da ovoga puta ne učinite tako, već da sigurnost pronađete kroz ljubav. Pomračenje će vas ohrabriti da dobro komunicirate, razmišljate, ali i slušate druge.

 

BLIZANCI

Venera će vam skrenuti pažnju na nekoga ko je vezan za grad u kojem ste rođeni. Nešto poznato i automatski blisko je nešto što vam sada i te kako treba. S druge strane, bićete i više nego spremni da i kolegama pokažete svoju nežniju stranu. Ove nedelje bićete miliji nego ikada prema vašem okruženju! Budite optimistični po pitanju novca.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4