Naoružajte se živcima, jer 11. MAJA imamo čak 3 ASTRO TRANZITA koja će nam živote PRETUMBATI naglavačke!

Naoružajte se živcima, jer 11. MAJA imamo čak 3 ASTRO TRANZITA koja će nam živote PRETUMBATI naglavačke!

3 Maja, 2018 Off By nika

Ako nismo zadovoljni sa onim ko jesmo, niko drugi to neće biti umesto nas. 11. maja nas čeka kombinaciju tranzita koji čine savršenu astrološku “oluju” – trigon Marsa i Urana, Sunce pravi sekstil sa Plutonom, a Merkur kvadrat sa Saturnom. Ovakva astrološka situacija znači da ćemo biti u stanju da konačno prihvatimo sebe i počnemo da živimo autentičniji i kvalitetniji život.

Ovakva bura astroloških događaja pomoći će nam da naučimo da prihvatimo istinu ne samo o sebi, već i drugima. Prvi aspekt je trigon Marsa i Urana, koji znači da sve što nam se desi u narednom periodu jeste za naše veće dobro. Trenutno, Mars je u Strelcu, a Uran u Ovnu, a to su dva najistaknutija vatrena znaka. To znači da su ovo dani kada ono što drugi misle jednostavno nije bitno. Neće nas mnogo potresati ako se neko ne složi sa našim izborom, i nećemo više žrtvovati sopstvenu sreću da bi se neko drugi osećao dobro.

 

Мars je planeta ambicije, iako nije vladajuća planeta za Strelca, i dalje u znaku koji mu je blizak. Biće ovo apsolutno doba prepune “stvarno me ne zanima šta misliš” energije, a upravo je to ono što nam je potrebno. Mnogi od nas dopustili su da svoje živote upravljaju prema tuđim htenjima i očekivanjima, a sada je pravo vreme da odlučite da bude drugačije.

 

Uran u Ovnu ima parolu “ja sam čudan i znam to, i nije me briga da li drugi znaju”. U kombinaciji sa Marsom u Strelcu od nas traži da prihvatimo svoju čudnovatost i jedinstvenost, jer ako sami sebe ne učinimo srećnim, niko drugi neće.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2