Nalazimo se na pragu Dvojke: Ko će dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu?

Nalazimo se na pragu Dvojke: Ko će dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu?

6 Januara, 2018 Off By nika

Dvojke su sklone promenama raspoloženja, ali i vrlo kreativne, pa će ove godine umetnički potencijali doći do punog izražaja, zbog čega će u prvi plan izbiti umetnici, kompozitori, pevači, glumci, slikari kod kojih će biti naglašeni inspiracija i mašta.

Na pragu smo godine Dvojke koja je pod vlašću Meseca, zbog čega će ovo biti godina žena u kojoj će one dominirati i na poslovnom i na ljubavnom planu! Ovogodišnja Dvojka se dobija sabiranjem Dvojke, Jedinice i Osmice tako da dobijamo broj 11, koji je pod uticajem Marsa i Sunca (akcija i ambicija), a koji sveden na jedan daje Dvojku.

Dvojka je pod uticajem Meseca (emocije), Jedinica pod uticajem Marsa i Sunca a Osmica pod uticajem Marsa. Tako je u ovogodišnjoj numerološkoj kombinaciji naglašen Mars koji upravlja jedinicama u broju 11, kao i Jedinicom i Osmicom iz 2018. godine, zbog čega će većina žena, naročito onih koje su prisutne u javnosti, pokazati i borbenu crtu svoje prirode, odlučne da postignu svoj cilj.

Inače, svaka vrsta numerološke prognoze odnosi se na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 18.7.1977. godine, sabiranjem 1+8+7=16 i svođenjem na jedan broj 1+6=7 dobijate bioritamski broj sedam (podložnost stresu).

Sabiranjem brojeva koje sadrži godina rođenja 1+9+7+7=24 i svođenjem na jedan broj 2+4=6 dobija se generacijski broj šest (lepota, seksepil), a sabiranjem bioritamskog i generacijskog 7+6=13, 1+3=4 dobija se lični broj 4 (upornost, istrajnost).

 

Tako je, na kraju, vaša numerološka kombinacija 7-6-4. Generacijski broj govori o genetskom nasleđu, lični o vašem karakteru, a bioritamski o temperamentu i najviše podleže promenama.Zato se i numerološke prognoze uvek odnose na vaš bioritamski broj.

 

JEDINICA

 

Vaša energičnost, dinamičnost i potreba da pokažete svoje talente i sposobnosti, ove godine dolaze do izražaja više nego ikada ranije. Pred vama su velike šanse koje treba da iskoristite, i vi ćete to učiniti, “oduvaćete” konkurenciju, čak i one osobe koje imaju mnogo više životnog i poslovnog iskustva od vas. Možete da očekujete napredovanje u karijeri, vaši šefovi će umeti da prepoznaju i cene vašu istrajnost i posvećenost poslu, tako što će vas nagraditi boljom pozicijom na poslu, povišicom ili povećanjem plate. Pred vama su novi izazovi, tako da ćete poželeti da se angažujete i u nekim novim oblastima, a najvažnije je da budete sigurni u sebe i uspećete u svemu što ste zamislili. Predstoje vam prijatne promene na ljubavnom planu, novi susreti i poznanstva na kraćim putovanjima sa nekom Jedinicom, Peticom ili Devetkom. Izbegavajte konflikte i rasprave sa osobama koje dugo poznajete, bračnim ili emotivnim partnerom, rođacima, bliskim prijateljima i kolegama. Pošto vama upravlja Mars, pokušajte da kontrolišite agresivnu crtu svog karaktera.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3 4