Najverniji horoskopski znak: Najmanje vara, voli svim srcem!

Najverniji horoskopski znak: Najmanje vara, voli svim srcem!

17 Aprila, 2018 Off By nika

Od svih 12 znakova horoskopa, jedan se ističe kao najverniji.

 

Reč je o Rakovima koji obično teže stabilnoj i duboko emotivnoj vezi, punoj ljubavi u kojoj nema mesta za preljubu. Kada se zaljube, zaljube se do kraja i uvek razmišljaju dugoročno jer su u potrazi za osobom s kojom će izgraditi dom i osnovati porodicu.

 

Ima nešto u tome ako ste rođeni u mesecu kada je sunce najjače. Po mnogo čemu su posebni, a imaju i specifičnu sposobnost da prepoznaju kada se nalaze u društvu drugog Raka. Njihov moto je: „Ja osećam“.

 

Za Raka važi jedno pravilo – jako ga je teško upoznati i naterati ga da spusti gard i pusti vas u svoj svet. Ali, kada to jednom uradi, imaćete prijatelja za ceo život. Ako ste već uspeli da steknete takvog prijatelja, potrudite se da ga nikad ne povredite. Oni nisu od onih osvetoljubivih, već su od onih ljudi koji će tiho patiti i ponovo se vratiti u svoju ljušturu.

 

Za voljenu osobu spremni su da učine sve, ali očekuju isto i zauzvrat jer su i sami željni pažnje te vole kada im se ljubav dokazuje. Ono što takođe karakteriše osobe rođene u ovom znaku je da neće dopustiti da išta stane na put njihovoj ljubavi, pa će se potruditi da reše svaki problem čim se pojavi. Rakovi svoje partnere uvek stavljaju na prvo mesto i, kada je to potrebno, spremni su da neustrašivo stanu u njihovu odbranu po svaku cenu.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2