Najveća zavodnica horoskopa: Radoznala, komunikativna, duhovita-ONA JE ŽENA BLIZANAC

Najveća zavodnica horoskopa: Radoznala, komunikativna, duhovita-ONA JE ŽENA BLIZANAC

26 Jula, 2018 Off By nika

Najveća zavodnica horoskopa, žena koja može da ima svakoga! ONA JE ŽENA BLIZANAC. Reč je o ženi Blizancu.

 

Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti distancom i arogantnošću. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresovana, jer ova dama ne dozvoljava igru sa njenim telom nekome ko nije sposoban da je izazove intelektualno.

 

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i vrlo moderna. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere i značajnog okupljanja koje bi ona propustila.

 

Neprestana želja za novim kod Blizanaca dovodi do razarajućeg efekta na budžet i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance. Ona konstantno prilagođava sve sopstvenim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je važna za njen život i psihički razvoj.

 

Spremna je da upotrebi sva ženska oružja, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što želi. Ova dama se lako zaljubljuje i zato teži tome da ima više od jednog ljubavnika istovremeno.

 

Jako je komunikativna, prepredena i u stanju da svojim šarmom opije svakog ko sa njom stupi u kontakt.

 

Žena rođena u znaku Bliznanaca je dama koja osvaja i pleni svojim šarmom koji je uvek izuzetno izražen i koji predstavlja nešto fantastično. One su vladaoci pozitivne energije i svi ih vide na jedan način kao dosta dopadljive osobe koje mogu da budu veoma uglađene i fine, naročito kada se predstavljaju nekome po prvi put. Moguće je da su one od svih znakova zodijaka dame koje se najviše ističu na najpozitivniji način, i koje su najsposobnije da sebe prikažu u pozitivnom svetlu.

 

Na prvi pogled, ljupke, fine, mile i drage, ispod takvog slatkog oklopa, krije se jedna promućurna mašinerija, koja zapravo jako dobro ume da koordinira apsolutno svim dešavanjima koja su prisutna oko nje. Najviše im prijaju kreativni poslovi, ali i poslovi u radu sa ljudima, gde mogu da primene svoje kreativne i sve druge sporobnosti. Verbalno su izuzetno jake i predstavljaju osobe koje veoma dobro ume da govore na sve teme ovog sveta………NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI…

 

Stranice: 1 2 3