Najtačniji bračni horoskop: Raku bez razmišljanja recite DA, a muškarac u OVOM ZNAKU se NIKAD NEĆE SKRASITI

Najtačniji bračni horoskop: Raku bez razmišljanja recite DA, a muškarac u OVOM ZNAKU se NIKAD NEĆE SKRASITI

10 Septembra, 2017 Off By nika

Svaku vezu ili brak trebalo da krasi poverenje, poštovanje i kompromis kako bi se veza razvijala, međutim nisu svi spremni na to. neko je spreman da učini sve za sreću voljene osobe, dok drugi gledaju samo sopstvenu sreću i beže od obaveza.

OVAN

Potrebna im je jaka partnerka koja je spremna da ih izazove i mentalno i fizički. Sa njima je odnos dobar ako sve ide po planu. Više od bilo svega vole da budu u pravu, čak i po cenu veze ili braka. Teški su u sklapanju kompromisa, što ih čini jako teškim partnerima.

BIK

Ovo je najtvrdoglaviji znak među zodijačkim muževima. Oni su vrlo odani muževi i puni ljubavi, ali život pored njega može da ima samo žena koja je ne boji da izrazi svoje mišljenje i koja je čvrstog karaktera. Ali ukoliko je Bik ušao u vaš živor, on tamo namerava i da ostane.

BLIZANCI

Bez obzira što vole da flertuju na sve strane, Blizanci mogu biti vrlo čvrsti i odani partneri. Oni su tu da vam budu sve- najbolji prijatelj,strastven ljubavnik, vaša jača polovina i životni saputnik. Njima je poštovanje najbitnije, pa će tako i oženiti devojku koju poštuju i kojom se ponose. Kada takvu osobu nađu, onda je to za ceo život.

RAK

Ovaj znak je poznat kao sentimentalan i emotivan. Upravo zato su i najbolji muževi. Oni ne beže od vezivanja, odani su i sanjaju savršen život sa voljenom ženom. Kada su zaljubljeni, za njih je nebo granica, i ne postoji problem koji oni ne uspevaju rešiti. Odanost je glavni pridev kada se opisuju rođeni u ovom znaku.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3