Najlepše ljubavne kombinacije: Evo kako se slažu krvne grupe

Najlepše ljubavne kombinacije: Evo kako se slažu krvne grupe

21 Januara, 2018 Off By nika

Da je na osnovu analize krvne grupe moguće napraviti dosta pouzdan psihološki profil osobe, odavno je poznato u zemljama Istoka. Japanci čak u svakodnevnom životu primenjuju metodu analize krvnih grupa – ketsuekigata. Većina ljudi tamo je koristi kada bira prijatelje, partnere i životne saputnike.

0 KRVNA GRUPA

Žena nulte krvne grupe od svog muškarca očekuje sreću, zadovoljstvo i nežnost. Ona oseća jaku želju za udajom, koja proističe iz potrebe da se potvrdi kroz brak i porodicu. Kao supruge, vladaju iz pozadine i često učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju drugarski, a lične ambicije ostvaruju preko supruga i dece.

Muškarci nulte krvne grupe su veoma zainteresovani za žene, aktivni su u tom pogledu i zato ih žene vrlo brzo primećuju. Nezgodna strana ovih muškaraca je to što mogu da budu nepouzdani, jer im neke stvari brzo dosade. U braku su privrženi porodici, ali u okviru nje opet do izražaja može da dođe njihova jogunasta priroda, koja se protivi prepuštanju monotoniji svakodnevice.

 

A KRVNA GRUPA

I žene i muškarci krvne grupe A su demokratični u vezama, poštuju partnera i njegove kvalitete. Međutim, zbog emotivne i osetljive prirode, otkriće svoja osećanja tek kada su potpuno sigurni da neće biti povređeni.

Žena krvne grupe A je dobra majka, koja podržava svoju decu, ali i mnogo zahteva od njih.

Muškarci krvne grupe A često «na prvu loptu» nisu toliko interesantni ženskom polu, njihove vrednosti žene otkrivaju tek u dužim vezama. Međutim, najveći kvalitet ovih muškaraca je što su potpuno posvećeni prodici. Kada je zasnuju, u nju prenose težište svog života. Oni podržavaju i vole da ističu kvalitete i sposobnosti svoje žene.

 

…nastavak na sledećoj strani…

Stranice: 1 2 3